Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

tak v pndělí za mnou pátej den-odpo
    nová kolegyně-teda předtím týden na zaškolení v jiné prodejně-tak jsem jí říkala co a jak-byla se mnou u vybalování+kasa
    včera mě přííííšerně bolely záda,tak jsem vstala v šest ráno,dala kafe,snídani,ustlala,nádobí urobila a šla ze psama i s Btty-vzala jsem to k lípě,od ní dozadu kolem velkýho pole,jak jsem byla s Čajdovýma a jejich pejskama před rokem v zimě,pak do lesíka,a že to dám směr obrázek,
    takhle-Betty valila na dlouhým vodítku,spokojená,vysmátá,Žeryk u velkýho pole válel sudy,pohoda,Dafi se k lípě tradičně táhla-ty kopce,že-je líná po mě
    pak to vzala do lesa,tam hopala po pařezech-a pak smr v lese po úzké cestě-hzodně listí suchýho na zemi+tenký větvičky ze země-ano blbě se tama šlo,jenže fučelo,nechtěla jsem jít podél lesa,tak,že se pak napojím na širokou cestu směr obrázek-tam se pomodlím a směr hájenka a dom
    -no takže jdu tou úzkou uličkou v tom listí,mezi těma větývkama,čučím pod nohy,po Bettyně,Žerykovi-jeho zvyk-su proběhlej,jdu přesně 2-3 kroky za tebou mě zabije-to kolikrát vidím ve stínu na konci vycházky,že jde 2-3 kroky za mnou,to aby chodil člověk ze zrcátkama,nebo co-půl vycházky furt melu jenom-běž dopředu,běž dopředu!masakr,většinou ho na konci vycházky uvazuju,že když neběhá,tak at jde na vodítku,
    no takže-štráduju si to tou úzkou uličkkou,čučím pod nohy,+po těch 2-před sebou,ohlídnu se kde je Dafi-si myslím že na přezu a Dfi nikde!!!!
    hledám krev,která mizne z žil,,dumám,jestli su slepá-šedej pes je na viditelnost na h…,zařvu několikrát ke mě!-ani žaba uchem nehne-JEN Z CESTIČKY MĚ UPŘENĚ POZORUJE DAFINA-Z TÉ ŠIROKÉ CESTY SMĚR LÍPA HÁJENKA-KDE OBČAS I AUTO PROJEDE!
    PROSTĚ -NÁVRAT V ČASE-MINULEJ KNÍRAČ GERO-KTEREJ CHODIL ZÁSADNĚ PO CESTIČKÁCH,a pokud jsme chtěly v houštinách hledat houby,tak bud seděl/stál sám od sebe na cestě-a čučel až se vrátíme na cestu,nebo šel od nás na cestu-NIKDY NECHODIL Z CESTIČEK!!!!!A KDYŽ BYLO NA CESTIČCE NĚCO ZAROSTLÝHO,VYŠŠÍHO,VĚTVE,TRÁVA-NĚCO-TAK BYL V PASTI-A PACKOU ZKOUŠEL-JESTLI TAM MÁ JÍT?NEMÁ?JESTLI HO NĚKDO PŘENESE???
    NO CIMPRLÍNA Z PRAHY :D:D:D
    a Dfina-to stejný-su na cestě a ty si v tom listí lez sama!!!
    takže po 4 ke mě!madam dolezla rychlostí křížence šneka s želvou,já ju cvakla na vodítko ze slovy-seš na palicu?chceš pár facek?mě z tebe trefí!seš kráva blbá!!!!a narvala jsem vodítko Žerykovi,že táhnout se 2 kroky za mnou může na vodítku,pochválila jsem Betty,že je jedinej normální hodnej pes na vycházce,co nevymýšlí kraviny,a se všema třema na vodítku jsem dotarazila k obrázku,kde měly sedni-a já se modlila a mimo jiné jsem poděkovala,že jsem tu šedou mrchu malou nezmydlila….,no od obrázku jsem to vzala k hájence a od ní dolů jsem měla puštěnou Dafi,která měla na střídačku bud KE MĚ,nebo STŮJ!dorazily jsme dom,já si pohrála se Žerykem,narvala je do vyny,umýt hroudy bláta z noh,pak ostříhat srst mezi tlapkama,překartáčovat,umýt koupelku,vyprat jim ručníky,
    vysát celej barák,uklidit andulkám,a po obědě odpoadnout-ležing a číst si,
    večer vydrhnout sporák,a ze psama k rybníčku,tam s každým pocvičit trošku tanečních a dom-dočíst knížku a hají….
    bože to byl den….ještě s Martinem jsem se chytla….no nic….
    dnes mezisměna,takže ráno ze psama 20minutek-k lípě,pak na zahradě obíhačky stromů,a dom
    v práci kasa,vybalování
    -ehm nová holka nás dorazila dotezem,jestli může jít na přestávku-po 2 hodinách v práci…..chvíli bylo ve sluchátko dost ticho….než se jí dostalo odpovědi…
    v buse-mimochodem,zdražil-tak v buse mě muž od knihovnice ukazoval venuši s jupiterem-fakt pěkný:-)))
    pak ještě jít chvilku večer ze psama,nakrmit je a možu jít zamést kopce hliny,jak kdyby šly s oranice….