Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak sem se zbavila hřívy, uďála sem si díky tomu výlet autobusem z Práglu do Rakovnika, poprvní v životě jsem v autobuse spala /s výjimkou spacího vlaku nikdá v dopr.prostř nespim/, nománě sem Uďo vytuhla. Kadeřnikovi sem pak řekla, co má dělat, že to má učihnout pořádně – se mu nechtělo – takovejch třináct, patnáct čísel šlo pryč- a že dneska držim bobřika mlčení, páč spim 😀 .Jindy oba meleme. On byl nadšen, páč tam měl přede mnou bábu, co nezavřela hubu, tak jsme si spolu hezky pomlčeli 😀 . Mám hlavu lehkou jako pírko – ešče lehčí než jindá, páč mozek fuč, vlasy fuč a netíží mě nic. Vařila sem v pizzerii, kde jsme si cestou domů koupili pizzu, Brtnik mě přepadnul, chtěla sem i od kadeřnika se přibližovat autobusem – min. do New Bubu, ale vyšla sem ven – autobus měl jet asi za tři minutky a tam Brntnik! Hodnej byl! a šla sem spát zodpovědně v deset večír. Ne že by mi to ráno bylo k něčemu, ale aspoń nemám výčitky 😀

UŽ MÁME ŽIDLE -FŠICKNI? 😀

Čajdo – úřad zvládneš, neboj se ničehož, řekni jim, že si už sama te´d sháníš zaměstnání, protože je specifický a že je Ti jasný, že oni Ti asi moc možností nabídnout nebudou moci, ale že děkuješ předem za pomoc. Paní ocení, že tam nemá hovado, co jen čeká co dostane.

ze je to celkem ok:D takze to asi chtelo jen o chvili dyl 🙂
    a hlavně podlívat.

ZLATKOOOO, ZLATKOOOO,

JAK TO ŽES NEMOCNÁ?? 😮 hele napadá mě, že to nemusí být vyloženě nemoc, ale že pracujou ty homeopatika. Co vnímáš, že tělo říká? Ono někdy, když se to homeo vezme, tak to krátkodobě působí, jako by se něco zhoršilo, ale je to známka, toho, že se trefil výběr a pracuje se na tom. Nemusí to tak být, pochopitelně, můžeš být nemocná, jen mě napadla i tahle varianta.

Fifi

tlutí moc vid? budu taklenc asi chodit to prasé 😀

Jak je Tobě chorobo? Huž dobřejš, jako Kimi?

Kimi– gratuluju k vylepšení, co Goliášek-nadšen?

A mám radoooost KOLEGA NA MĚ MYSLEL A PŘI VÝMĚNĚ LÉKÁRNIČEK MI ZASE ZAVOLAL, tak jsem volala do psího hospicu Dejte nám šanci a budu to paní posílat. Obvazy, náplasti, desinfekce, to se šikne dycinky.