Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
su tady taky-neustlaný postele,borčus v kuchyni,za chvílu du do práce-umrzl mi zadek-jaká je tam vichrokosa-mám malej placatej zmrzlej zadek-fakt boží:-(
a mám pátek
čtvrtek+pátek byly mezisměny,tak ráno vždycky tak 20minutek ze psama-pocvičit,pohrát,vyvenčit
česká poška překvapila-v pátek ráno dovezla knížky co jsem objednala ve středu v noci-superr
v pátek večer u nás spaly psi rodičů-Betty smrad a na zubech kamen jak v lomu,Max to stejný+si půl noci vylizoval tu nohu
já spala na sedačce s Mxem,Betty v pelechu,mí psi vedle s Martinem,ráno o půl paté jsem šla všechny čtyři vyvenčit před barák-mí psi na 5metrovým vodítku-každej se chtěl venčit co nejdál,psi rodičů každej na flexině-tak se furt zamotávaly,omotávaly,nakonec jsem svý psy pustila-a ti valily dom-čekal tam už Martin,že jedm do práce-byly jsme kousek od domu,
ale v týdnu bych si to nelajzla-kvůli autům,
pak šly všichni 4 k nám,
a já na 5 do práce
ráno pečení-kde se rozvinula debata,že se udělá párty,a jak kdo tam pojede?
a že já půjdu z hůlkama,a co budu po cestě jísT
no-že si budu jídlo chytat jazykem,at se nezdržuju,a že nakonec půjdu po D1,s hůlkama,dojdu do Prahy-s hůlkama omotanýma mucholapkama,co mi budou chytat jídlo-hmyz-at se po cestě nzdržuju!:D:D:D
no po pečení nastal ranní šrumec-hl.kasa+trochu vybalování pak,a po půl druhé dom
Martin my zase dovezl psy a já s něma šla od práce přes město k hudebce-at mají změnu,a vycházku ve městě s čmucháním novinek,
dojely jsme dom,po obědě jsem zašla chvilku vedle k rodičům,kde byly obě švagrový s bráchama Martinovýma a dětma
jedni -13 a 15 let,
druzí-5let,2-3roky,a rok-takže kravál,chaos veselo,BYLO TO PŘEKVAPENÍ PRO MÁTI,KTERÁ MĚLA SLAVIT NAROZKY AŽ V LÉTĚ,ŽE VELKÁ OSLAVA,ŽE 70,A OTCE POZVAL RODINU,OBJEDNAL NĚJAKÝ DOBROTY,BYLO TO PŘEKVÁPKO,MÁTI DOSTALA NĚJAKÝ DÁREČKY-KYTKY,ANDÍLKA A TAK…A JÁ SI PŘIPADALA JAK DEBIL,ŽE DU NA OSLAVU A NIC NEMÁM-MĚ Z TÉ RODINY MIGNE!!!
KDYŽ SE ŘEKNE OSLAVA V LÉTĚ-TA K V LÉTĚ-NÉÉÉÉ TADY BUDOU 2!!!
psy celý dopo+odpo,než odjely nejmenší děti .tak byly venku-u nás být nechtěly,a dom nesměly-taky boží…
jo sice nemrzlo,i když vychr byl fest,a mají kožichy-oproti našim,ale stejně….
no k večeru jsem pouklízela,říkám Martinovi-zeptej se otce,co to mělo znamenat???
máme máti popřát teda ted?nebo co??
Martin se ptal máti,která řekla,že to mělo být překvápko,že o nčem nevěděla,a že at jí dáme dyžtak čokoládu-a oslava bude v létě….
no úlet na mě trochu no….:-()moc tomu nerozumím,teda vůůůbec…
v neděli na odpo,
takže jsme vzaly 3 psy-ano opět jela i Betty a jely jsme na kraj Ždánského lesa,kde jsme udělaly náš plhodinový okruh-Dfi to tam miluje-je tam moc,moc,moc pařezůůů,takže radost kopec,Betty valila na dl. vodítku,Žeryk válel sudy…
Martin jako vždycky chtěl,at se Betty pustí a proběhne-u feny,co u zvěře přivolání nic moc,a ještě je nahluchlá-grandiozní nápad….
po vycázce-vichr+sníh,jsem dala trochu cvičení,trochu válení
Martin dělal 16 hodin vývar,rakskou,pomazánku,a tortilu plněnou zeleninou a balkánským sýrem
odpo ve dvou +zástupkyně-já jako 2-takže vybalování,kasa,úklid-ale vše se stihlo,takže dobrý
no a dnes ráno vycházka ve vichru,směr křížek,mezi polama jsem pejskům dala hledání aportků-Rvírky-uzlík,flaušáček,a činku-Žeryk lítal od ničemu k ničemu,a hledal míček,kterej tam nebyl….
Dafík pěkně aportovala,tahala se a nosila!!!!!!!!!!!!!!
pak obíhačky stromů,vyvenčir a dom….
a za 2 hodky do práce….uf….