Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dobrou první oslavičku jsem měla. 🙂 krásnej den a dneska ráno krásný ráno při kávičce na benzině. Byla taková ale legrace! Byla sem jediná osoba ženskýho pohlaví, samý mužský a já bojovala za šécky ženy, celýho světa, protože my přece nejlíp víme, kdy má mužskej žízeň a má se napít, nebo kdy má hlad a musí se najíst, ne? 😀 😀 😀 Ešče, že tam pak mi přišla do bojů pomoct jedna paní, vokázalo se, že ta nejpovolanější osoba do bojů, páč je to vojanda. Tak sme jim to nandaly spolu!! 😀 😀 . Dyž jsme vodcházeli, ptali se chlapi Brtnika, ešivá někdy přijede sám 😀 😀 Slibila sem jim, že si někdy vezmu dovolenou 😀 😀
    To je tak prima, mít takovoudle partičku štamgastů na pumpě 😀 😀 hnedle lepčí ráno to bylo.

Zlatko
    No, koukám, že i požití homeopatik může bejt drámo 😀 😀
    Gemerku ne, opravdu jen pusu vypláchni prostě čistou vodou – když bude převařená, tak dobrý. Já si třeba dávám větší odstup, když si pak čistím zuby. Jde o to, aby se prostě lék vstřebal do čistý sliznice a dostal šanci působit. Hubu si kůli tomu vopařovat netřeba 😀 chudero malá. Ano, účinek nepřijde hned, musíš tomu dát trochu času – i proto, že jen nahodit imunitu samo o sobě trvá. Zkus vnímat svoje tělo, jestli se něco děje-neděje , jestli nějak- jakkoliv – tělo reaguje, může to být klidně i takový jak pocit klidu, který se v těle rozhostí, když se ten lék opravdu trefí, jakmile začneš vnímat, že se někde něco posunulo k lepšímu, můžeš trošku prodloužit interval podávání.