Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
Já a Osccilo….
Protože je mi od půlky října blbě,dala jsem na radu a v úterý objednala.Překvapila mě cena,ale pro zlepšení stavu udělám všécko.Ve čtvrtek na nákupu a socializaci s pečovatelskou Hankou jsem vyzvedla a Hanka mě pochválila,že je to dobrý,a prvně mě upozornila,že se to musí rozpustit pod jazykem.Po příjezdu domů mi bylo blbě,protože auta nesnášim(když neřídím,což uzž nebude nikdy)a nevzala jsem si nic na cucání.V půl11večer jsem si konečně přečetla návod od PetryK.V půl3 ráno jsem opět dělala trampolínu a vrátnýho kocourům,řekla jsem si že si Oscilo…vezmu,abych viděla co to udělá.Dala jsem vařit vodu,jako na potvoru v konvici žádná studená převařená.1.uvařila jsem si rovnou béžový kafe.Odlila jsem trochu vody na kloktání.Šla jsem si vyčistit zuby.Chtěla jsem kloktat a spálila jsem si hubu.2.Otevřela jsem krabičku Oscil…a vyvalila oči.To se má strčit do úst i s obalem či co?Nemá se to spíš píchat injekcí?.Po delším zkoumání jsem provedla pokus s otevřením,trnula jsem abych to nevysypala,protože to nešlo a nešlo.Když jsem přemejšlela o vrtáku na víno,tak se mi to konečně povedlo.Vysypala jsem úspěšně pod jazyk,vstřebala.Účinky zatím žádné,kromě spálenýho jazyka,ale ten mi docela ochladilo béžový kafe,co stačilo za tu hodinu aplikace vystydnout.V konzumaci budu pokračovat dle návodu,akorát asi na výplach použiju Gemerku.