Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

Černejčaj-no jak jsem psala,že ksem si koupila stolní kalendář s fotkama přírody-ALE KRÁSNEJMA!!!a u každé fotky citát-za 25kč-ak to je z toho
    takže su jak potapaná-jeden kalendář na zdi v kuchyni-měsíční-to mám každý rok-
    na tom měsíčním je dobře vidět-kdy,kde co
    pak stloní z BK,v obýváku u okna-tam si zapisujem oba důležitosti:-)
    pak záložkovej na chodbě
    a tenhle je u počítače-pěknoučký fotky i citáty o přírodě
    dnes v práci mezisměna-takže ráno 20minutek ze psama-mezi polama+trochu cvičení u brány
    pak v práci půl dne na hl.kase a půl dne na trojce-vybalování+kasa-takže ideálně rozvržený-anistrhaná hlava-přetížená-jak když je člověk na hlvní kase,ami přepracovaný tělo jak když je člověk jen u vybalování+občas kasa
    ehm-dnešní dialog s kolegyní na kase-já-ahoj-jdu do svě+ta-a jdu vybalovat
    ona-tak bud uctivá ke starším
    já-nemám taky bohatým brát a chudým dávat?
    ona-zamyšleně-….přemýšlí-no můžeš…
    já-dobře-vážně
    ona-jo a vem si chleba na cestu-ale ne kulatej,ten by se ti odkutálel
    já-a kde seberu šátek,at si zavážu?
    ona-nějakej hadr si seženeš….
    tož tak mi občas blbnem….
    říkám zástupkyni-zblble-dobrý den-ona-no můžeš mi tykat
    -já-tak fajn-můýeš m říkat-paní inžynýrko
    -ona-no Jana mi dnes celý den říká Vaš výsosti…nevím proč…:-)
    no tož tak
    k večeru vlítnout na chvilku do KIKU,protože jsem Martinovi ne-ná-pa-dně vyrazila domácí tlustý tepláky-má na doma-vevnitř tlustý dvoje tepláky,několik tenkých,x podvlíkaček,+tepláky šustáky na vycházky-takže domácí jedny jsem vyrazila-že díravý-proplískaný,že nenáoedně koupím nový u tamana-a ten mi včera říká-měl samý tenký-bude jaro,bude teplo….
    no špica-to e jak kdybych já lidem rozmlouvala v zimě nanuka…je zima,se nachladíte…
    no nic,čapnu tepláky,nákup,a hrnu na bus
    po cstě pokecám s přítelem knihovnice-že proč nejsu v knihovně?
    no tak jsem čapla psy a stavila jsem se tam-chudák kamoška by mě nevěřila,že bud mezisměna,nebo odpo,a když se tam vydám,je tam její přítel…
    tak,jsem tam došla ze psama-bylo půlhodky do zavíračky-a bylo tam u stolu asi 6 lidí,a řešily ěci kolem dědiny,tak jsem se teda zarazila,ale pak jsem zakotvila ze psama-Dafi na klíně,Žeryk u mě,pak chvillku seděly,já jsem vybírala,pokecaly jsme a na Žerykovi bylo vidět,že je rád mezi lidma-furt se tak potěšeně rozhlížel a mával ocáskem:-)
    pochopitelně občas dostaly pškotek,že hezky čekají:D
    tak jsme pokecaly a šupky hupky dom,a papat

jsem si objednala knížky
    Neštěkej na svého psa-docela to dost doporučují
    a osobní rozvoj Okousek štastnější-tak su zvědavá

přeji Kimi a Fifi rychlý uzdravování se!!!