Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

tak je to těžký,že,protože,mě dalo problém si ráno uvědomit-co je za den,že je volno,nikam nemusím-jak jsem měla často volno jedn den,a když byly 2-tak v BK,takže napřed mě fakt trvalo si uvědomit,že je volno,pak jsem se vyplahočila,po snídani jsem vylezla,že dám větší vycházku ze psama-bezvětří,bláto,ale šlo to,teplo,
    takže k lípě jsem fakt táhla Dafi na vodítku,tam jsem šla kousek do lesa a vylezla u velkýho pole za lípou,tam jsem to pochodila trochu podél pole-je tam dolů svah-přírodní rezarvace,Žeryk válel sudy,běhal,Dafi se táhla,dobíhala,v lese zase vylezla na pařez-a tvářila se-bez pamlsku neslezu,tak jsem pro ni došla a prdla ju na zem,u lípy jsem s Žerykem dala kroky,otočky,Dafi měla čekej,pak jsme pochodily kolem toho pole,
    a já si asi 15?minut snad už i nahlas říkala-nikam se nemusím honit,su ted v lese,u lesa,není zima,nehoní mě počasí,můžu jít v klidu,čučet,
    nemusím se honit dom,že tohle,tamto….
    prostě můžu si vv klidu jít mám ČAS-tak to jsem si říkala pomalu fakt nahlas
    a nemohla jsem se dostat do pocitu tady-ted ….
    nešlo mě to,nešlo a sralo mě to….!
    stejně jak včera kdy na delší vycházce-dědina,podél ohrad,k rybníčku a zpět-jsem taky byla venku-protože-je hezky,svítí slunko,není moc bláto,a musím si to užít,než budu zase trčet v práci a dělat krátký vycházky-jenže jsem byla tááák utahaná,zničená,bolavá-že jsem si to moc neužívala,
    a doma včera jsem byla taková roztěkaná-nešlo mi číst,nešlo mi se na nic soustředit-bylo to tam kousek uklidím,tam si kousek něčeho poslechnu,tady si na chvílu lehnu-jsem byla po těch 5 dnech tak hotovo-že jsem nemohla -odpočívat,číst,nic..
    vždycky jsem chvílu sedla,a pak se zvadla a šla zase něco…
    nemohl mě po těch 5 dnech přestat šrotovat mozek,
    kdybych byla pes-tak bych řekla,že neumím odpočívat…
    nešlo mi nic poslouchat,
    nešlo mi ležet
    nešlo mi číst….
    jo včera jsem uklidila,vyprala,učesala psy,+ta vycházka-a byla jsem veleráda,když jsem ve tři vypadla do města,kde jsem se uklidnila….
    kurna co s tím????
    stejně jako dnes na vycházce-kde v půlce směr obrázek v lese jsem se uklidnila,uvolnila,uobrázku jsem se pomodlila,udělala jsem ze psama párkrát přivolání mezi,pak jsem chvilku pochodila v lese a pak směr hájenka dolů a dom…
    doma umýt psům nohy a poslechnout si Vetchýho a pádím musím do města…,