Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

tak pondělí za mnou
    rano vycházka kousek po dědině,pak trochu domácnosti,a pak tak trošku zjištění,že pěšky na odpo to nedám,tak jestli můžu dojet na jednu?
    že pěšky nedolezu,věděla jsem,že budu číslo 3,pak 2-takže kasa,vybalování,úklid,do devíti se vše stihlo,i když jsem pak v sedě v autě myslela,že zdechnu-záda,stehna,kyčle…:-(((
    výživných 5 dní za mnou,kdy po 2 jsem měla dost…
    no večer jen hodil Martin na vlak zástupkyni,pak kolegyni dom,
    já pustila psy před barák čurat,a pak mě Martin dopravil do vany a nachystal kafe,a konečně juchůůů-2 dny volna přede mnou….
    tak jjsem dnes v 5 ráno dala prát pračku,pak šla spát,v půl osmé druhou,
    v 9 ve větru,ale celkem teplu-slunko+modrý nebe jsem šla ze psama-ke knihovně,rybníčku,od něj mezi polama,podél ohrad dozadu,psy měly na konci za ohradama pár obíhaček stromů,Žeryk válel sudy a běhal,Dafi se kus cesty táhla..
    no,dolezly jsme dom-vitamín Dtrochu nabrán,
    doma na střídačku,něco uklidit,sednout k PC,něco si pustot-nějaký rozhovor,meditační hudbu…
    pak zas trošku něco udělat,podebatit s máti na dvoře-Dafi se teda chvilku opalovala na terase,než odpo zalezlo slunko
    debata s máti o vysavaču-má ho několik let
    ona-na vysavač to máte malý
    já-kamarádka říala,že ho pouští i v koupelně
    máti-no,když tam nemá moc věcí..-jo a musí se dát z dosahu psů,a musí se pořád nabíjet
    já-sluchátka se taky musí furt nabíjet
    ona-no ale vysavač pořád,
    já-sluchátka taky
    ona-no a nesmí mu nic zavazet v sectě,musíte před tím všcko dát pryč,jinak do toho narazí
    já-jo vím.
    ona-tak já ti ten vysavač půjčím,jestli to má cenu u vás vůbec-ano myslí si to stejný co Martin-že je to blbost,
    já-tak jo
    ona-tak jak budete oba doma,tak tam s ním pudu zkusit vysát
    já-dyt Martin ho nehce,stačí,když to uvidím já
    ona-ne,musíte u toho být oba
    já-aha…..no tak to určitě,se ě taky u svejch věcí neptá co a jak….
    jako,jo zametený mám za 5 minut,vysátý za ddest,zem taky dest minut,nejdýl trvá,než ta zem ushvne..
    ale,tak představa,že někdo uklízí za mě…božíííííí
    no nic,dala jsem šlofíka po obědě,a pak jsem sjela odpo do města,šla jsem si koupit nový tenký svetřík-sice už jsem si brala v zimě jedn tenkej z LIDLU-do půli stehen-jedna stana do v,druhá z kamínkama,oblá,takovej červeno hnědej,z 300kč,ale chtělo by to ještě jedn tenkej,jelikož další tenkej svetýrek na mě dnes koukal stylem-už to není ono-xlet nošenej,často pranej+byl ze sekáče,
    tak jsem šupla do obchodu,a vylezla ze svetříkem tenkým,z kapucí na zip,zlatohnědý,zlatý zip,+jedna lambádopdprda+jdno tričko s krátkým-černý s nápisem-miluju kopce…engliš-ach ta ironie:D
    no,docupitala jsem k Aničce do knihy,u ní si to rovnou převlíkla,dala čaj,a šly jsme na večeři na PIZZERKU,a šestkou dom,bylo to fajn,pokecaly jsme,ale kde jsou ty časy,kdy pití+salát 200kč..ted cézar salát a voda s džusem a skoro 300..,no ale posezení bylo fajn-jsem dlouho nikde nebyla
    doma jsem vyřazený svetřík navlíkla na podesdák na křeslo,už tam mám takhle jeden starší,líp to hřeje do zadku,než studená látka:D
    skočila ze psama nyrychlo vyvenčit,jinak byla s Martinem na terase,tak aspon nebyly zalezlý doma,večeři jsem jim rozděila do 3 hlavolamů-at se zabaví+nakonec do misky,a du se válet…
    Kimi-přeji hladký průběh!!
    Čajdo-jsem zvědavá jak zítra dopadne schůzka..a papej prosím tě!!!
    Kachno-všechno nejlepší k svátku !!!