Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
My jsme z půlky neměli moc krásnej víkend, ale co už. Fčéra se aspoň uďálo odpolko přijatelně na venčeníčko a svítilo i sluníčko! No! To sem teda čubrněla.
ČAJDOOOOOOOOOOOOOOOO
MOC! zvládni to a pak se Ti uleví.
A kacenka uz stoji, holky si s ni krasne hraji, prisla teta s bratrancem a bylo to moc fajn.
čajdo…….to zní ………….tak moc hezky! Náhradní rodina je ÚŽASNÁ! Díky jim za to úsilí.
znama ma jakutskou lajku a prestoze to neni loveckej pes (spis tahac a hlidac sobich stad) tak pro uchovneni se vyzadujou lovecky zkousky… tak to taky dava docela smysl, ze
😀 😀 😀 prdon. 😀 😀 to mi taky vylepšilo den, jako Tobě Mirka 🙂
Mirko D.
toho robota si opravdu kup, většina chlapů má tyhle debilitní kecy o zbytečnejch krámech – však jsem to doma poslouchala taky, že jo. A dneska jezdí doma každej den a pouští ho i Brtnik, takže neváhej a toč!
Fifi
jak Trololo, přežil fukar?
gratuluju k návštěvě ordinace bez náhubku. A děkuji za to, že v těchhle situacích nejsem evidentně sama. Už jsem se obávala, že jsem magor. Nejsem, je to koukám standard 🙂
A taky k hrče gratuluju – resp. pochopitelně k tomu, že jde jen o blbej čip.
Aaaachjo.
no………tohle asi nemá komentář :-/ , že se o čubinu nebojí 🙁
kachna
ne, ADHHD
sice nevim, co znamená to zdvojený HH , ale je mi jasný, že když to píše kachna, je to bejkárna nějaká 😀