Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
tak 4 odpo za mnou,
v pátek to nějak ušlo-brala mě dom zástupkyně,ve čtvrtek kolega,všechny 4 dny hl.kasa,v sobotu už jsem byla utahaná ráno-ano po 2 dnech…:(()
a to si ráno Martin vymyslel ze psama vycházku v Kozlanech po cyklostezce a zpět,jako jo,všude bláto,psy měly změnu,není to daleko,rovina/asfalt,cestou zpět mě Martin schválně vysadil v půlce dědiny,takže jsme to došly a Žerykovi nestihlo být ani blbě,
pak praní,úklid domečku-domečku….tvl-JÁ CHCUUU ROBOTICKÉÉJ VYSAVAČ-A JESTLI MĚ BUDE NĚKDO PŘESVĚDČOVAT,ŽE JE TO U NÁS NA VYSAVAČ MALÝ,ZAMETENÝ MÁM ZA 5 MINUT A VŮBEC JE TO BLBOST-TAK AT SI MĚ NEPŘEJE!!!TAK!!
no jeeště jsem teda trochu zametla/uklidila terasu-to je taky zážitek….
potřebuju kousek koberce na terasu-mám tam původně z domu,ale ten je tááák špinavej,že je to hnus,potřebuju kousek koberce na ven-nebo to pěnový puzzle pro děti???aby to Žerykovi naklouzalo…
no nic,ještě zacvičit a hurá na odpo
to jsme včera byly 3,celkem-ale daly jsme to,moc lidí nebylo-akorát bylo dost rozbitýho zboží-tam takl lenor,tam pití,tam cosi…
já dopo protivná,večer protivná-jo,jo.jo-nechtěly by jste se mnou bydlet nikdo-nikdy….
dnes ráno bláto,vycházka k lípě kousek,pak v zátočince u zahrad pocvičení ze psama-musím pochválit Žeryka-cvičila jsem s ním,Dafi měla čekeja cvjičila jsem s ním hooodně dlouhou chůzi u levé nohy-kroužky a obloučky,to stejné u pravé nohy-a taky dlouho-schválně na sousředění,a taky at si pořádně jednou za čas procvičí chůzi na obě strany-kvůli páteři-furt chodí vytočenej do strany a čučí..,tak at se protáhne,no a pak obraty,a zastavení ve stoje a přivolání ke mě a mezi-a jako soustředěně a pečlivě všechno-super to bylo-asi potřebuje začínat delšíma úsekama,aby si všiml,že se vůbec cvičí…a začal se soustředit-zase je mu jedenáct,cvičím,at ho zabavím/unavím/protáhnu mu tělo,proto hodně cviky z tance-takový strečink-
ale dnes jak byl ten začátek takový dlouhý-tak se hezky soustředil,se do toho úplně položil-to bylo takový meditativní,soustředěný….
prostě jiný,než když jdu a kroky,kroky,kroky-míček,hodný,sednilehni/vstan/míček-pamlsek-hodný…couvej-pár metrů-hodný-a za pár minut pocvičený
toto byla docela dlouhá chůze-a oba jsme prostě soustředěně šly-OBA
ono je to cvičení často u mě-jo,musím s ním tohle a tamto,at se protáhne,a at už máme pocvičený a míček,a žádný zdržovačky….
tohle bylo jinší-z jeho strany i z mé…no spokojenost
pár aportků a cvičení z Dafi a dom-a tvl-já zas byla tak dlouho venku?
kurna…no tak jsem brnkla Čajdě a šla pak chvilku dřímat
v práci to šlo zase teda 3-já+2 zástupkyně,dnes i včera mě bral Martin-venku teda super vichr-vybalování,kasa,já utahaná jak kůn…mě upadnou záda…
dneska fest uřvaný a nevychovaný děti…ale mega moc
jedna maminka si uvědomovala,že její děti trošku zlobinkají,myslím,že jsem už i něco řekla-platli se mi do zboží….a maminka-děti!pani pokladní si vás tady nechá!když budete zlobit!!!
a já jak byla vytočená-jedno dítě řvalo-ne brečelo-prostě si tak v klidu ječelo-nic mu nebylo,jen si ječelo-spokojeně…
ak paní pokladní si vás tady necháá!!výhružka maminky!
a já-ježííš,ještě tohle by mě chybělo….ehm…no nic…
no nic,kolem půl desáté jsme končily,
doma ještě vyvenčit pejsky a pudu hají
Martin dělal 16 hodin vývar a králika na smetaně a dopo těstoviny
ty písničky
Čajdo-Voojtáno má právě super tu písničku Den ve vaně,ale i ostatní taky
on má boží stand -up-píšu to dobře?jeho scénka o trpičích-je boží!!!!!
jsem byla mtrvá smíchy!!!
trpiči-jsou zpěváci českých ploužáků-rozhrn mlhu-ukazuje-jak ti co zpívají ploužák-dělají rukama,pak promočená košile,smutný pohled…
nejčastější hlášky trpičů-jakože ty zamilovaný songy…
no prostě- o trpičích
pak na to udělal i písničku-ploužáík-je to parodie na ty ploužáky,má tam ty smutný oči,promočenou košily…:D
jo je sprostej na mě+moc rapovej-ale hudba je moldická,a ty texty u něčeho-božííííí