Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr
Pro ty co milují poézii 😀 , páteční koutek:
Je pátek,
přeúžasný to den.
Je pátek,
doma na mě čeká pes a párek fen.
Je pátek,
čekaj, až se vrátim a vyrazíme vééén!
Je pátek, překrásný to den,
po něm sobota a neděle, kdy co???
NEPRACUJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM!
Ach, já se vůbec netěšim ale. Na to, že jsou dva dny volna, vůbec,fakty ne 😀
Kdo máte rád scífi- dneska dávají na čt film příchozí – já to neviděla, Brtnik na tom byl v kině, prý je to dobrý, tak kdybyste chtěli.
Petrs007
jste jediná rodina, kde měl každej člen svoje vlastní parohy 😀
spíš místo těch malých uprostřed udělat půlkulaté okno, ale úplně nevím jak by to tam sedlo
a to by tam, myslím, bylo hezký ale.
Zlatka – to s tou kometou mě taky štve – sem furt vyhlížela, my máme ideální podmínky, ale taky prt sem viděla.
Ale! fčéera ráno byl úžasnej měsíc. Velikej srpek, opravdu velikej, kolem sebe naoranžovělý kolo a osvícenej byl tak dokonale, že bylo vidět, že je to opravdu kulatý těleso, koule, to tak často dokonale vidět není. hezký to bylo. Jak z tkaovejch těch holanskejch obrazů.
Maya
ten odkaz mi tady nejede 🙁 , sakra. fčéra jsem mu koupila nový zlobítko – tyčku, na konci je koudel nějaká s pírkem a navlčený na gumičce s rolničkou. Byl Blažej 😀 .
černej čaj
ze kdyz nejsou videt hvezdy tak to je uz moc velka tma 😀,
😀 😀 u nás je taková tma, že by se dala krájet, tak já ji krájim, dávám do pytlů a vyvážim do města, kde ji za velkej peníz prodávám na farmářským trhu 😀 😀 😀
bezlepkovej obchod a teda aaaaaaa to bylo zrasoooo, roztala sem si na to maslo a trosku posypala cukrem
a to věřím, protože když člověk uloví bezlepkově něco co si může beztrestně dát a je to ešče dobrý……. to je pak láábuš.
Na pondělí moc držím palce. Počítaš i s možností, že řeknou, že Ti nabídnou lepší peníze, pozici? A pokud by to udělali a Ty bys nad tím chtěla uvažovat, můžeš jim věřit, že následně dodrží, co slíbí? Pokud by to udělali, máš dokonalou vyjednávací pozici, nezapomeň na to, pro případ, že bys nad tím chtěla uvažovat. Řekni mu, kdyby na to došlo, že si to potřebuješ rozmyslet, nenech se do ničeho tlačit. 🙂
A opici, tu domu nechces? 😀
tu si mohla pořídit dneska večer u nás, kdyby bývala byla přijela 😀
ovšem podle Tvýho popisu dnešní noci můžeš tu opici domů klidně pořídit taky 😀
Dennyky
ty jo, ty máš teda doma momentálně slušnej cirkus, tak aspoň o víkendu se vyspíš 🙂 , moc tam na jihu pozdravuj, jo?
Proč prďous zlobí s jídlem? Jako že chce enem mlíčko a to nemůže ?
A tu vanu s tím plechem jsme měli taky :-DDDD
zajela sis tam někdy? 😀
Jedna včerejší momentka s maminkou
hele malej léf! Pupík malinkej. bé to bojovnik!