Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
Denny
A opici, tu domu nechces? 😀
Ve 2 v noci charlie piska. Otacim se na druhy bok, jestli ho to prejde. Piska dal.
Otevru dvere z pokoje a vybehne i feri. Muliluju ty psi dvirka, pac polomrtva jen pribouchnu od loznice a spim dal a oni at si delaj co chtej.
A 20 minut feri jeci, ze chce dovnitr ovtviram dvere a nic. Mzouram do tmy a feri stoji pred druhyma dverima do pokoje a nutne chce spat s panickem. Charlie je neznamo kde.
Zaviram dvere a feri jeci dalsich 20 minut. Vymeknu a znova otviram dvere (jinak by mi hrozne tahlo do pokoje, nemuzou byt otevreny ani v lete), odnekud se zjevuje charlie a feri porad stoji za dverima k panikovy. Tak si trhni rikam a chci zavrit kdyz mi tam vrazi cumak a bere zavdek aspon moji posteli:D
Ona je desne roztomila tim, ze vecer chce spinkat u me a nad ranem u panicka 😀
Fakt me fascinuje, jak to ma rozdeleny a vecer i kdyz chrape s nim, tak jak jdu spat ja, jde se mnou a rano se dobiva k nemu:D
Panicek treba jeden den nechal v noci otevrey kdyby k nemu charlie nechtel ale on hodne dava predjost spani na chodbe cast noci, mozna ze se tam chladi… a k panickovi chodi pouze, kdyz on tam neni, aby sel hledat pojozky a kapesniky.
Ted swm vytahla vanochi baleji kapesniku a on po tom chnape jak po nejlepsi hracce, pesjik na charlieho je jak hadr na byka, to je fakt neskutecny