Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
Zlata
já vím a mají můj obdiv. Všechno tehdy byla hrozná dřina, nestěžovaly si, jako my.Dyk já mám technickou domácnost a čék je zpruzelej, když má jít pověsit prádlo. i když v Domečku až tak ne, pokud nejsem echtgold unavená, tak jdu ráda, čék může koukat na hvjézdičky. Mám nad sebou souhvězdí – nevěděla jsem původně, co to je. Vyznat se v souhvězdích je pro mě, nevím proč, v podstatě nereálný, poznám jen Velkej vůz, Kasiopeu, Kužátka.
Pro mě to vypadá jako panáček s korunou 😀 😀 začla jsem mu říkat zcela nesmyslně „Čičen Itca“ /dle Mayského města/, páč ta „koruna“ mi prostě připomíná Maye. Uďála jsem si z něj našeho vochránce. Teď jsem konečně zjistila, cože mi to teda chodí nad střechou- ta moje „koruna“ je je Orionův pás v jeho souhvězdí. Ale zbytek mám poskládanej jinak, každopádně mi to tvoří panáčka, kterej nás hlídá 😀 a tak mi až tak nevadí věšet to prádlo, když tam je. A taky to prádlo pak krásně voní. Každopádně naše babičky byly fenomenální.