Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
tak su tu
v pondělí mezisměna-takže ráno chvilku ze psama-no to s náma šla vlastně i Betty-kousek k lípě mezi polama a zpět,
pak šupky huoky do práce,kde jsem si po jednom dnu odrovnala zápěstí…
takže boží…
měly jsme jako každý pondělí hodně vybalování,tak jsem se snažila-se snažím vždycky teda,fakt valit rychle do toho těžký věci…..
no nic no….
večer chvliku s psékama,+s něma odpo byl chvilku Martin
v úterý jsem jela s Dafi do BK-takže ráno sbalit se,vyvenčit pséky,a po půl šesté na nádraží,v šest jedn vlak,v sedm druhej vlak,o půl osmé na místě,
dala jsem si uzenou polívku a po půl deváté jsme jely busem s tatkem na hřbitov,kde hlídal Dafču,já šla pokecat za našima-mamka by měla ledna narozky,brácha měl ase mnou v prosinci….,tak jsem jim popřála,řekla co novýho,
a šupky hupky dolů-hrob máme nahoře na kopci,a přes město jsme to vzaly dom,takže Dafi vycházku za sebou,já v jednáct s kamoškou ze čtyřlístku na oběd-plněná pizza-kus jsem si brala dom,pak něco vyřídit ve spořitelně,
a dom na tv/čtecíkulturu,odpo jsme šly s tatkem a Dafi pro lítky podél řeky na nádraží-cestou tam si musel tatka 2 krát sednout:-((,jsem už myslela,že pojedm zpět busem…
a to to není nijak daleko-tak 15 minut?rychlé chůze???
no nic,na cestě zpět na konci jsme se stavily na čokoládu horkou ze šlehačkou,a teplej džus a pivio,v hospodě,co ju má tatka přes most hned,tam se Dafi prospala-ona furt spí,furt…,no a šlo se dom,po vyprávěj s ní tatka skočil chvilku ven-začal s ní dělat pidi vycházky už tak půl roku dozadu,večernonoční,no a když si Dafi v poledne blafla,že chce jít,tak na chvilku
v e středu jsem s ní šla na chvilku v 6 ráno,
pak jsem tatkovi vyšurovala byt-jako každdej měsíc sjedu trochu koupelku-sprcháč,umyvadlo,a prach všude,ted jsme to vzaly s pavučinama,všude pořádně vysát,a koupelku víc z gruntu,no za hodku to bylo v lepším stavu,než před tím,
tatka stategicky zmizl chvilku s Dafčou,pak nakoupit-ehm má strašně řvoucí vysavač-peklo:-)
no po obědě-guláš,jsem šla s Dafi hezky česky k PENNY,kde jsem měla sraz s tzv.druhou mamkou,daly jsme okruh k nádražíé a od něj podél řeky ,kolem kolem koupalištěmhříšt,ke splavuma zpět přes město ze zastávkou na kafe a zákusek-Dafi zase chrněla na klíně,+zastávka tatkovi pro novej ubrus,do města a dom-taková větší vycházka,ke konci tradičně vyšlo slunko,jinak zataženo,ale nefučelo,nepršelo,ale zimní bunda by se šikla….
no pak odjezd dom,at su na 6bus doma,večer jen vyvenčit Žeryka a ležet
no a ted mě čaká hooodně odpo,
takže ráno chvilku ze psama mezi pole,sŽerykem pár cviků tanečních na prohejbání zad,sDfi aportování činky,vyystříhat srst mezi tlapkama,
uklidit,uvařit,vyprat a pádit….
Čajdo-gratuluju ke zdravé Ferince!!!!!
jo a kdyby jsi chtěla dělat výlety okolo Chřibů-prostě na tu našů stranu,tak přespání by taky šlo:-) mám 26 a půl dne dovolené….
-co se týká náhubků-já u svých malých psů nosila náhubky roky automaticky,furt,všude-prostě obojek/vodítko/náhubek,tím,že jsem bydlela vě městě,kde vyhláška bud vodítko/nebo náhubek,a taky mi přišlo jednodušší ve městě u dvou psů,jsem bydlela v centru,na vycházky jsem chodila podél řeky,kde i ostatní pejskaři,tak mi přišlo jednodušší,je mít na volno s náhubkama,přece jen město-víc lidí,psů,dětí….
já se přiznám,že po xxx napadeních mých psů velkýmí psy -byt byly na vodítku tak 2 psy se vytrhly pánečkům,vlastně 2,3,když budu počítat toho jakože pitbula,co měsíc před utracením v BK dorval Gera na kruháči ve městě,a ti ostatní byly NO boxer-všichni byly na vodítku,jen se vytrhly pánečkovi….
tak i když vím,že tady u všech pichnu do vosího hnázda-jako už jsem to udělala jednou-si pamatuju,a vím,že máte psy vychovaný,nervoucí se ,poslušný
tak já když vidím na volno velkýho psa tak si říkám-kdyby měl aspon koš…holt když x krát za 36 let ze psama táháte svýho malýho psa z tlamy velkýmu,tak to není nic moc pocit no….
a jasně malý psy jsou často nevychovaný,taky můžou kousnout…