Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
Zlatka
Jj,taky vyvařený všecky ručníky,prostěradla co jsem nacházela na podlahu, novej voskovej papír,jo za blbost se platí.😁😂
tady sem já ušetřila, kmitala jsem s jedním hadrem jenom, přeci jen – pět let, že jo. A představa, že přijde máma a tohle uvidí…….no logicky přišla a uviděla 😀 😀 😀 😀
Petrs01
pomóóóc! 😀 😀 😀
😀 😀 jako jo, bylo to hrozně ftipný, tak moc, že máma, která nějakou dobu v tichosti – zpočátku asi údivem a pak už se kupodivu právě bavila – mě pozorovala, jak letím, padnu, jedu částečně pod tu vanu, vyhrabu se ven, vyždímám,letím zpátky, letím, padnu, jedu …….ve zcela pravidelném rytmu, který narušil její spánek 😀 -se pak smála. A já se směju opravdu i dneska pokaždý si na to vzpomenu. Máma byla často unavená, upracovaná a já průšvihář, takže zpravidla, když jsem něco provedla /a to bylo často, že jo/, tak se logicky nebavila, ale tehdy, když mě viděla, říkala, že se prostě smát musela. Škoda, že nemůžu vidět ten svůj výraz tehdy 😀