Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Krásnej víkend, krásnej víkend, uuuuž mám hotovej špajzík. To je krása, to je krása, tak sem si ho pěkně plnila. Ešče si musím pozakoupit nějaký vhodný skleněný dózy na potraviny a na bylinky.
Zima fuč 🙁 bahno fšade psi jako prasata stop. Co s tim kdo udělaá? Stop?
“stojární kilometry”
“na jaro vdá se”
a nebo – napínání děcek, zakázaný krejčovství, svatba povolena, lekárna…… 😀 😀
Fifi
Jim prdlo potrubi jako ve vesnici nekde?
neneeeee, neneneneeee v práci právě! V práci prdlo a tak protože nebylo možno dodržovat hygijénu, pustili nás domů. To byla taková ale krása, že to chce udělat rozpis, kdy který oddělení, kterej měsíc půjde někam kopat, abychom to tak aspoń jednou do měsíce měli furt 😀 😀
Doma máme studnu, tak v tomhle jsme samostatní.
Měla pravdu lebka Tvoje, voteplilo s hnusně, huž nebolí?
Mirka D.
K -s potěšením jednou měsíčně někde v práci přesekne potrubí,at má trošku volnější den,že jo
no jistěěě! Co by čék pro trochu toho volna neudělal, že jo 😀
MIRČO JÁ SEM TAK RÁDA, ŽE SIS NAŠLA A DOPŘÁLA TY MASSAGE!! To je moc supr. Pak by to chtělo dát si tu vanu pěkně, prohřát se /v Tvým případku to není rozmařilost, ale nutnost/. Cena je supr, já když jdu tak dám za půl hoďky, kdy zvládne tak ty záda, 370,- Káčées 🙁
černej čaj
uz mapuju poutni stezku blanik – rip
🙂 to je dobře, těším se pak na reporty a fotky
je legalni rict, ze s novou nebudu spechat?
JE!
Dobrá fousáčí fotka, jak pěkně vycentrováno a rozptýlený ty okraje.
Hezky jste se s Mirkou potkaly.
Míla
Přesně před sto lety – 11. února 1923 se narodila moje máma.
🙂 to je krásná fotka. Mamince všechno nej k tehdejším narozeninám. Myslím, že na Tebe s může s tátou bejt pyšná, jak kráčíš pracovně v jejich šlépějích. I když jinak – možná pro ně těžším způsobem
Já jsem proti nim jen příštipkář
to si rozhodně nemyslím. když člověk píše – píše se to povětšinou samo, ale Tvoje práce je složitěšjí.