Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

tak dnes rýno-no ráno-ve tři v noci jsem se vzbudila,že jdu na záchod,pak jsem pustila psy,pak jsem umyla nádobí,co jsem nechtěla dělat večer kvůli totálně vyschlým rukám,pak jsem stěhovala moni věci ze sušáku na tyčky a dráty do koupelny,uschlý věci z koupelny zase pryč a tak za 45 minut šla spát-doufajíc,že jsem tím trochu rozhejbala bolavý a ztuhlý záda…
    no takže pak jsem vstávala po půl sedmé,dala jsem rychlomenší snidani a šla s Dafčou na kratší cvičící vycházku,šly jsme jen kousek za barák-jasně už bláto…
    pocvičily jsme všechny možný i nemožný cviky z tanečních-sestavy chůze u levé,pravé nohy,obíhání za chůze,na místě,obíhání noh,kroky,couvání,domeček,mezi,a mezitím hraní s hračkou,pak jsme valily dom,že o půl osmé jdu ven s Pvlou,chtěla jsem se kousek od vret otočit a nakouknnout zpět-a Dafča zapřený nohy a výraz-at tě to ani nenapedne!nikam nejdu du dom!
    tak jsme zapluly dom,vzala jsem Žeryka,ten nadšenej,že vidí Pavlu,tak jsme to vzaly kolem cvičáku k hájence,kousek podél lesa,tam nás chytla deštová sprška,tak jsme to vzaly zpět,Žeryk měl čmuchací,běhací vycházku,Kito si běhal na flexině-masakr,ten pes má energie jak formule jedna….,
    takže pak zajedou na cvičák,aby se proběhl ze psama-no s náma si moc nepohraje,že…
    pak snídaně,pejsci měly hlavolamy,a pak spaly,a spaly,a spaly-jak 2 šípkový Růženky…
    no já dala do pořádku andulkám domeček,prádlo,trošku poklidit
    Martin se učil zatím,pak vyrobil budapeštskou pomazánku,zeleninovou polívku s hříbkama,sekanou,rajčatovej salát…
    já si dala po obědě šlofíka,k páté hodině,kdy už i Dafča vypadala,že spaní bylo dost,jsem vzala pséky,a že je hezky,jdem se kousek projít,tak do dědiny k rybníčku,tak kousek od rybníčku stála Pavla s Kitem,paní se stafordkou a manželé s borderkou a bernákem-Žerda táhl,že huráááá Pavla-miluju Pavlu,takže štastně štěkal a táhl dopředu,Dafi stála,a pak se teda táhla za mnou protože-Kito-bojím se,a další psy-nemám ráda psy-tak jsem ju za chůze ukecávala,že ju nedám,že se s nim,a nebudem zastavovat,že projdem,do toho se mi Žeryk snažil přetrhnout ruku at už tam jsme…..
    jako,jo,mohla jsem se otočit a jít zpět,ale….
    věděla jsem,že je obejdu obloukem,pozdravím a jdu
    a pak-zase jsem nechtěla se všem situacím co vadí Dfče vyhýbat-ano,nechodím s ní ven s Kitem-když se holt potkáme na stejné cestě,tak ten kousek dojdem,ale to se stává fakt málokdy….
    ale zase nechci se s ní všemu vyhýbat-takže jsme prošly kolem,pozdravily a mizly k rybníčku,kde si šla Dafi plácnout na lavičku,obejít pár stromů,pohrály jsme si s Žerykema a kolem knihovny jsme šly dom,at si počuchá ŽERYK,
    ted bych měla udělat pořádeek v úřednickejch věcech…
    jsem teda po moc,moc dlouhé době vytřela terasu-sice jsem si vyslechla přednášku od Martina,at to nedělám,že bude/je ted bláto,ale jednak už vrtva bláta tam byla moc,do toho to tam chodí občurávat všecko Max-stoly,židle,stupínky pro Norinku at se jí leze líp na stůl…

Fifi-jo fousy Dafči šmiknu,včera jsem jí šmikala tu hlavičku,tak jsou jí pěkně vidět očenka

Milko-ptalas ses na Martinovu práci,no,dělá od pondělka do pátku,jen ranní,takže když jede autem,hodí mě před prácu-když mám ranní,a já tam nemusím stepovat 20 minut,jak když jedm busem,odpo končí ve dvě a autem,vezme nákup,mě když mám ranní a před půl třetí jsme doma,kdyby nejel autem,tak by jsme jezdily v půl paté ráno-já tvrdla u práce,a ve 3 doma oba busem-takže na dojíždění super,s každé práce zatím jezdil,že o půl paté ráno tama o půl paté dom…
    i si ho v pátek zavolala majitelka-a že jak je tam spokojenej,co lidi,dojíždění a tak
    zatím jsem z něj nedostala kolik má dovči-prý je to jedno-má teda 14 dní celozávodky,ale kdyby měl 25 dní,tak by jsmena dovču mohli jet na podzim,a ne v parnu v létě-to nesnáším kvůli klimě v busech a vlaku,
    -no práce mu vyhovuje-zaučuje ho paní,co jde od března do důchodu,jedn den je vždy předmontáž toho co se bude zlatit-to zvládá,a pak je zlacení-no a to je ten háček…paní to dělá dest let,a nechápe,že se to člověk nenauř¨čí hned..
    Martin to má napsaný v sešitě-5 hustě popsanecjch stránek-chemikálie,kyseliny,teplty-čeho,kdy,proč-no prostě je toho moc…
    není to jak ve fabrice u pásu,kde dělá 2,3 věci furt dokla,rychle,má na to pár minut,má udělat určitá počet za den/hodinu…a vlastně tam jde o rychlost..
    tady je toho fakt moc-moc věcí co se tam hlídají,moc různejch věcí,každou chvíli se ten den dělá něco jiného-no já si to četla-a žádná prča…:-(
    takže se to občas doma učí,učil se i dnes,i včera….
    a má z toho nervy,protože když se to nenaučí tak smůla-a na neučení je toho tam fakt dost….
    do toho má naobjeddnaný doktory,takže něco si zkusí přeobjednat-plcní,odběry a tak-všecko v Brně,tak taky žádná prča-no a k těm doktorům na kontroly občas musí,že….
    no takže z toho má nervy…:-(((
    musí splácet to auto,a fakt tam jako chce být,protože podmínky jsou tam jinak dobrý-ohledně času,dojíždění…jinak jsouvšude hodně směny,případně 12-což by dělal už i o vikenddech-a to už by jsme se vůůůbec neviděly-já jedn volnej víkend v měsícu-on by v tom mohl mít třeba zrovna sluýby…+12 nechu aby chodil i kvůli psům,a nakonec ty noční by teda taky na ty střeva nebyly nic moc,no ale tady je to všecko dobrý,jen se to naučít……a jako má z toho nervy…
    nachystá si sváču,a donese ju dom..
    a jestli přestane od nervů jest a rozhodí si střeva…no uvidíme…
    prostě dofáme oba,že to půjde….
    ale na naučení to není teda prča,,,+dělá s kyselinama,chemikáliema,je vlastně asistent chemickýho laboranta….