Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

tak dnes hurááá volný víkend,v lednu byl volný víkend v BK
    tak ráno vycházka s čoklíkama ke křížku,bylo za mrzlo,naštěstí nijak moc nebyl větr,kousek podél lesa dolů,pár metrů,jen aby se taky Žeryk začuchal a nelítal kolem s výrazem-kde máš míček??házej!!!
    holt jak se jde nejkratší trasa,tak tohle dělá….cestou zpět Dafča valila,tak jsme šly dost rychle,doma Dafči ostříhat hlavu,Žerykovi ofinku-at je vidět,že mají oči,učesat,Martin vysál,vyrobil oběd a po obědě jsme vyrazily k Čajdě-Žeryk teda blil jak amina zas..chjo…
    dojely jsme,od Čjdy jsme ještě kousek popojely,mezi pole,vycházka mezi polama,kolem kapličky z lavičkou,bylo i pár pařezů a pak v dááálce-a Dafík k němu běžela-protože,když dlouho není lavička,pařez,tak aspon teda letí k posedu-prostě všechno vyvýšený stojí za pamlsek,před koncem vycházky jsem Žerykovi párkrát hodila uzlík-Čajda špicovně vyfotila Žeryka jak štěká u uzlíku:-),abych za chvílu vyslala naštvaně hledat uzlíka,kde ho nechal,
    ……no a zjistila jsem,že čím su starší tak víc blbnu-uzlíka jsem měla schovanýho v kapse bundy:-(),no nic,tak jsem mu hodila míček…a šly jsme k autu-míček hozen a hned schován,
    fakt fajn vycházka,myslím,že jsme si to všichni užily,my měly změnu,psy taky ,
    Martin po delší dob větší vycházku-jak mám furt ranní a směny o víkendu,taky ranní tak vlastně venčím jen já…,
    a ano zázrak-to budou kamošky v BK závidět-nebot jedna z nich ho nikdy neviděla….
    tak Martin s náma šel ven,on který se návštěvám vyhybá-taky teda překvapil…
    no,holt na Čajdu taky nedá dopustit:-)
    doma jen hodit další pračku,uvařit maso psům,a jdu si mazat ruce nebo mi upadnou,,,,,
    Milena-hezká fotka,hezká vzpomínka,,,,,
    Černejčaj-a jo,je legální hned nehledat práci,a jak zpívá Štěpán Kozub v jedné písničce-dělej si co chceš…..
    a stou písničkou od Pokondrů-Felicie jsi pobavila-taky jsem to hned nepochopila…:-))))