Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

tak ranní za mnou-uf…
    ráno pečení+házení pečiva-byly tam 3 zástupkyně-a to je vždycky jedna z nich-ta co má trzor-jakože hl.vedoucí pro ten den-pochopitelně,když tam není šéf-ten je prostě-šéf:D
    tak jdu za jednou co házela zeleninu-a jdu se domlivit kolik napéct plechů chleba-a odpověd-se mnou ne-já dnes nejsu vedoucí,druhá-já taky ne-a než se nadechla třetí-beztak aby mě řekla -že ona taky ne-:D-jsou to potvory:D:D:D
    tak jim říkám-ježíši,jste tady 3 a ani jedna se se mnou nebavíte!
    a odpověd?ty seš nejstarší tady dneska-tak to vedš ty!
    pak pochopitelně řekly co a jak:D
    nebo -napeču sladký/slaný zákusky z listovýho těsta,holkysi naberou svačiny,načež za mnou přijdou jak 3 sudičky-rhm z toho 2 jsou blondatý s culíkem,tkže jak skoro dvojčata-a -a můžeš píct znova!
    a culí se na mě spokojeně:-)
    a já na ně-no tak to teda ne děvčata!ode dneška si chystáte svačiny doma!
    a oni-ano mami,budeš nám to chystat???
    a já-ano dcerunky!
    no prostě prča s něma dneska byla:-)
    pak kasa,a v půl druhé jsem pádila páááááá
    rychle trošku nakoupit,Martin mě vyzvedl a dojely jsme dom a fofry-narvat pračku,pustit psy na dvůr at se vyvenčí,a dát si sprchu,oblíct se a hurá kam?
    hurá na masáž!!
    tkže jsem se objednala na dnes na 3hodiny odpo nahoře v dědině u paní co dělá masáže+kraniosakrální terapie-to jsem chodila kdysi+dělá i dornovku,tak jsem jí popsala co všechno mě bolí-od kdy co a jak,
    no a hodinu mě masírovalacelý záda i s půlkou zadku-tahám to hodně od zad zespodu,pak mi udělala masáž krku,ten mi říkala že bych měla dojít třeba za týden jen na krk,s tím,že bych po té masáži měla mít volno,což teda i vím,takže mě nevadí jít na masáž po práci,ale musím mít po ní aspon den,ideálně 2 volno
    500kč to stálo,i jsem jí říkala co cvičím za cviky ukazovala jsem jí je
    nakonec včera jsem cvičila i s andulkama-bože to bylo prčovní:D,
    pak už jen dojít dom,čapnout psy na vycházku-ke křížku,napřed jednu cetičku mezi polama,pak ke křížku,hodit párkrát míček+uzlík na hledání2krát přivolání,a dom,doma pár cviků ještě s něma,
    pověsit prádlo,zamést,koupelku wc rychle přejet,
    pak mě Martin nachystal večeřu,kafe,čaj,já nakrmila psy a jdu si spravit lastáčky a Dafči obojek…
    Fifi-at te lebena brzo přejde,a na bláto se netěším,období čistejch psů bylo špica,
    to zas bude v baráku borčus chjoooo
    PetraK -s potěšením jednou měsíčně někde v práci přesekne potrubí,at má trošku volnější den,že jo:D:D:D
    pochopitelně jen v hezký a slunečný den,že jinak by to moc nemělo smysl:-)
    já se s vanou přiznám,že moc nešetřím,
    -je to taková moje neřest-nekouřím-to jsem nikdy nezkoušela
    nepiju-teda občas,na oslavě…
    cvičím,na vycházky chodím,sladký omezuju,krom ovocných čajů nesladím,
    takže občas si dám brambůrky a několikrát do týdne vanu,někdy jen ždibec vody na ošploucnutí,ale někdy prostě na relax-vím,že vody je málo,šetřit by se mělo….ale tak…..-prostě neřest no….:-(