Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To by mohla praskat ta voda častějš, řeknu vám teda 😀 😀 😀 to sem si to užila ale!! Juchajdáááááááádadadááá. Sice mi ujel autobus na kterej sem se řítila, páč tramvaj přijela pozdě, ale aspoň jsem si v Řepích teda došla na jídlo a za necelou hoďku mi jel další a ten měl úplně supr nápojku – hned v New Bubu přímej přímo k nám, bez přestupu. Nechápu, proč něco takovýho jezdí jen v době, kdy s tím nikdo krom pár dětí nejede, proč to nenasaděj i odpoledne. Krása to byla, dala jsem si kávičku na zahradě a pak vypadla do kšááááááááááááááááá. Slunce žblunce celou dobu, úpa sem se v tý nádheře koupala.
Mirka D.
heeej to je super náhodička, moc gratuluju a moc si to pak užij, až na to dojde a hlavně rovnou si dohodni dalšího termita v práci pak řekni, že se tam čeká, že ti ho rovnou dali a fertig, v tu domu prostě v práci být nemůžeš. OStatně zaměstnavatel by sám měl mít zájem, aby se mu zaměstnanci nehutnovali na dřeň a neodpadávali pak, ale to je utopie, já vím.
Černej čaj
Maya má pravdu, ty průtokáče jsou dneska o něčem jiným. a myslím, že by to i venkoncem vyšlo levnějš, než to co pracně provozuješ.
Dennyky
😀 😀 to je kravěna 😀 😀 (jen bych se bála, aby se nepořezala? Ale třeba je to blbost)
Fifi
Naka havarka nebo planovana odstavka?
havárka, nevěděli, kde to je, oprava až v odpoledních hodinách, mohlo by se jim to rozbíjet… řekněme ať nejsem nenažraná, třeba jednou za měsíc! 😀
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.