Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

ach ich ouvej táta dlouhej,máma krátká,děti jako pimprlátka…
    a hrabe mě v mé malé duté hlavičce,není žádnej mozeček,zato je tam brouk zvanej mozkožrout a ten velmi trpí,hladem nám tam trpí……..
    takže mezisměna-ráno za slunka a mrazu-hurááá čistý psy!
    vratama,kolem baráku,mezi pole,s každým pocvičit kroky,přivolání mezi-jsem viděla na videu psíchologie psa-sem to blbě napsala-no nějak tak se to jmenuje:-)
    a dom,doma psům hlavolamy a do práce-moře moře lidí,vybalování,masakr,byla jsem večer o 20 munut dýl,a byla jsem ráda,když jsem vypadla na šestku bez nákupu,předtím pro kafe do drogyše-z automatu-vím,že je to nezdravý,neokologický-ale miluju to….
    doma hotovku z práce….
    a ted holky haluz jo!soustředte se!
    jsem se zkoušela objednat na rehabku,ale s tím,že nechu se objednávat mezi prácou,jen když mám pak volno-což je složitý,když je volno jednou za 5 dní,no tam kam jsem volala obsazeno,polišu jsem nezkoušela,s Martinem jsme se rafly,že se objednávám na poslední chvílu…
    a dnes zákazníků miliardy-jako fakt-jsem to počítala!
    …… no tak kecám…ale hodně…
    a já před jednou večer v nějakým kontextu-v řeči prohodila,že mám asi už kovový krk-a ona-tak proč se neobjednáte na rehabilitaci?
    a jáže jsem to zkoušela,a že obsazeno..
    a ona,tak zavolejte v sedm ráno
    a já-a měla by jste něco na odpo?-s údměvem-jakože hahahaha
    a ona-no zkuste to-odhlašují se lidi-prostě možná tam volno bude…
    no zkrátka a dobře-jsem mluvila s jednou z rehabilitačních MUDR. z Plikliniky-dobrý co?
    to fakt teda náhoda být nemůže-mei tolika zákazníkama,trefit tu pravou:D
    pochopitelně jsem nevěděla o koho jde,jsem chodila na rehabky na REHAPO BUČOVICE
    nic jdu do vany,mám ranní….