Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

PetraK

Dennyky

TVL TAK TO BYL DOBREJ …dák , chudák, jsem chtěla napsat.
    Strašnýýý takovýhle hovada.

byl fakt nechutnej A to i vzhledově. Já mu před kolegama – a že jsem jinak víc, než daleka tomu, někomu se posmívat pro vzhled!!! a i tak, aby o tom ale věděl, říkala PéPéčko -neboli Poďobaná Prdel. Byl důkazem toho, jak se charakter člověka propíše do jeho vzhledu. měla jsem radost, když jsem objevila to, že budu-li se chovat jako fracek, ale tak aby na mě nemohl, bude ho to deptat. On deptal ostatní, tak jsem mu to dala vochutnat taky. A mnula jsem si u toho ruce.Asi to neznal tudle polífčičku, protože ho to hrozně točilo a já mu dávala najevo, že jako co? Co můžeš? pracovní povinnosti plním? Plním, a víc než dobře, chovám se korektně-když musím, když mám pro to prostor, tak halt… a co jako naděláš, šmejde jeden…. Nevydržel to dlouho 😀 😀 A já pak v tom frackování pokračovala vesele dál, kdykoliv jsem ho potkala u nás v supermarketu. Pomsta za Sudety – ne za mě, ale za ostatní. A možná nejvíc za tu účetní, která za firmu fakt dýchala a byla perfektní. S jakým pocitem musela odcházet! Když pak odcházela poslední den, přišla se za mnou rozloučit a ten debilitní krypl si stoupnul za ní a stál tam. Zeptala jsem se ho, proč jako a věděla jsem proč to dělá, dalo mi to šanci mu taky plivnout do xichtu. Pravil, že aby něco neodnesla 😮 😮 . Nahlas, aby to nemohl přeslechnout jsem řekla, že se právě asi pobleju a paní účetní – tak aby to slyšela zase půlka republiky- řekla, že si pokecáme jindy, že takovouhle ubohost nemá ona zapotřebí, ať si z trapnejch řečí ničehož nedělá, protože my všichni víme svoje. Zamlžily se mu ty jeho jogurtofky co měl na vočích vzteky! No……..takhle vlastně asi to moje tehdejší tažení začalo, že jsem začla mluvit tak, abych ho točila.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.