Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

PetraK

černej čaj
    Me ponauceni prijde v tom ze mam nekoho srat ale ja nemam.povahu esusky:D

věř, že tohodle pána bys sejřila ráda, to byl takovej morální šmejd, opravdu. Může jako doklad jeho povahových vlastností sloužit ten fakt, že s radostí jako antidopingový kontrolor navštěvoval sportovce v jednu, ve dvě v noci či třeba uprostřed svatební hostiny? Že svou ženu, když ji vzal s sebou na služební cestu a mohla se účastnit večeře s partnery, jako manželky těch partnerů , nechal na hotelovém pokoji s houskou se šunkou? Že mu nebylo absolutně trapný, poslat mně a mojí kolegyni /která navíc byla taková neprůbojná/ fotku jakýhosi nahýho chlapa s vystaveným pin´dourem a jakýmsi nejapným komentářem o tom, že to je on sám v jakési situaci ? Už tehdy jsem mu to dala sežrat co je za nechutnýho člověka a tohle byla splátka.I za naši hodnou a milou účetní, kterou vyhodil právě proto, že poukazovala na daňový nesrovnalosti a špatný účetnictví, který s příchodem anglánů nastalo. A nejen že jí vyhodil, ještě to udělal ponižujícím způsobem. Tak takovýho – lidi promiňte – sráče, jinak to říct nelze, nebo já to neumím, tak toho jsem si vychutnala. Věděla jsem, že tam už nebudu moct zůstat, že to je pro mojí morálku hnusný bahno, takže pracovně jsem se chovala tak, aby mi nemohl vytknout ani ň, ani ň, ale jinak jsem se k němu chovala jak patnáctiletej spratek k fotrovi, když ví, že pokud to přežene, fotr ho seřeže, a tak mu to dává sežrat v míře, která fotra točí, ale nemá nárok po tom řemeni sáhnout, protože to by nezdůvodnil. 😀 😀 byl nasranej víc než já a nemohl na mě 😀 . To byla krása!

Ty necemu fandis jo:D

jasně přece