Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Venku Děda Mráz
    zmrzlo šécko v nás
    Do šály se člověk halí,
    radši by zvostal v posteli.
    Místo toho mrznou ruce, mrzne nos,
    leč cestou do prasé už zpíval kos.

Tolik z našich luhů a hájů 😀

Kimi
    Parkování v Ústí teda není pro starý babky – placení přes kartu na automatech – nevím jak a co vyťukat

v klidu, já taky ne. a když navíc čék nemá brüle, že jo… 🙁 Nevím, proč šécky nemocnice jsou přesně, jak píšeš – labyrint, čék tam lítá jak pometlo a je rád, když se neztratí.
    Stav žádná paráda, ale není to horší.
    alespoň že tak, je to vlastně dobrá zpráva! Gratuluju. A na urologii držím palce!

Mirka D.
    ŽERYK SI NA ŠUTR POLOŽIL PŘEDNÍ NOHY-TAKHLE UČÍM DAFI UKAZOVAT LAVIČKU-A ŽE TAKY NAŠEL LAVIČKU!!!no radost byla veliká jako celá Afrika:D,
    No vida hooo klučinu malýho! Konečně mu něco někam dokapalo, Šikovní jste oba!

PetraK-moc děkuju za sůůůůůlllll!!!
    není vůbec zač, hlavně, že funguje. Jsem ráda

á na tvým místě-bych
    😀 já na svým místě bych za tuhle větu střílela střílela, řekni jim příště, ale voni to stejně nepochopěj ,

čajdo – děláš / neděláš chybu s tou prací – no, pravda je to, že do důchodu v ní opravdu nebudeš. A než se trápit takhle? Já jsem vlastně se svou milovanou prací udělala to stejný. Taky kvůli ovzduší. Byla to práce snů – náplní, penězma, umístěním, tím, že jsem si zlepšovala jazyk, kolegama, oceněním, tím, že práce dávala smysl a spoustou dalšího, ale když to původní majitel prodal a Angláni z toho udělali žumpu (takovýho kalibru, že všichni ze všech poboček po Evropě a po světě odcházeli) a u nás navíc kolega byl taková hnusná osoba, že smetl našeho fajn šéfa a dosadil se tam, udělala jsem to tak, že jsem na toho kreténa, co tam tomu začal vele, tlačila svým chováním tak, že moje místo – aby mě mohl vyhodit, zrušil. tím pádem došlo na odstupný a já jsem mu po podpisu výpovědi z důvodu rušení místa s úsměvem řekla, že mu děkuju, že mi to takhle pěkně vyšlo, že pokud si myslí, jak mi zatnul tipec, tak já celou dobu netlačím na nic jinýho, než aby mi dal tenhle výhodnej papír a že se teď těším, jak díky jeho ehm,…… budu slušná, mám dva měsíce placenejch prázdnin:D 😀 😀 Ještě dnes po letech s úsměvem vzpomínám, jak tam to hovado s tím druhým kreténem z Maďarska stojej s tím výrazem co na těch svejch podlejch držkách měli 😀 😀 😀 A to prásknutí dveří ten poslední den, kdy jsem ty těžký dveře málem vyvrátila, to jsem si taky užila. Brečela jsem až v autě, páč mi to bylo moc líto, milovala jsem tu práci. No ale, proč to celý píšu, čajdo………ta firma už neexistuje, vedli to tak, ty kreténi, že to celý úžasný impérium koupili jedni naši zástupci, takový nýmandi, který kdysi byli rádi, když jsme jim občas dohodili nějakej kšeft. takže…..opravdu nic netrvá věčně, udělej to tak, jak to uvnitř cítíš.

Zrovna vcera sme hodinu a pul ohrivali hrnce na koupel:D

jak to?

Dennyky
    Taková důvěra od maminky

to nejni důvěra, už jí to nebaví 😀 😀 (kecám) 😀

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.