Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

MirkaD

tak dnes mezisměna-takže ráno před prací Dafinina oblíbená krátká vycházka-20minutek-vrtama,kolem baráku směr úvoz ke křížku,tam vylézt mezi pole-a zaházet hračku-tak at ji Žeryk hledá,Dafině zaházet uzlík,pak oba obíhačky stromů-Dafi byla vtipná-čapla uzlík a pádila s tím směrem dom:D,pak si Dafi po cestě zpět u baráku vylezla na vysoký šikmý šutr-že to je taky lavička/pařez-a ted-bacha na to!!!!!!ŽERYK SI NA ŠUTR POLOŽIL PŘEDNÍ NOHY-TAKHLE UČÍM DAFI UKAZOVAT LAVIČKU-A ŽE TAKY NAŠEL LAVIČKU!!!no radost byla veliká jako celá Afrika:D,a valilo se dom,sundat psí bundu a hrrr do práce-mrzlo,a slunilo,tak jsem pod tou bundou byla komplet oblíklá do práce,at už pak jen letím,v poledne je pustila chvílu máti,pak s něma šel chvilku Martin a já 10minut po práci-vždycky tak chodím po mezisměně
    v práci jsem seděla na dvojce,lidí mín,takže bylo poznat,že před důchodama a výplatama a před akcema,nikdo nebyl vzteklý,protivný a storen bylo taky normálně-pondělí byl teda fakt extrém….
    no chodila jsem vybalovat+kasa,pak nakoupit a na 6 bus,
    doma rychlovenčení,vyprat pračku,večeře,nakrmit zvěřinec,a když jsem se po večeři s něma dělila o pribináček,a oni pak ještě chtěly-tak jsem to zakončila slovy-a nic,nic nemám!nec nemám šmytec,nic už nedostanete…..nikdy!!!
    a Martin-seš na ty psy moc tvrdá….:-)

PetraK-moc děkuju za sůůůůůlllll!!!
    jo,jo,ziminka,jak člověk prokřehne,tak se nemůže hned tak zahřát i když je pak v teple,my tam máme ted to topidlo nad vratama tak na kasách mimo jedničky je to lepší+je kolem cítit teplý vzduch-to dřív,si šla ke kasám-a cítilas kosu

Černjčaj-jo kapuce s kožíškem je boží,a vlastně moc -skro vůbec na bundách není,tato byla na vestě od tamanů za sto kč,a vesta je mi malá,tak ju mají psy v leíšku venku-taky s kožíškema kapucu mám oddělanou,když jdu ze psama a ke kosa,tak nemusím mít čepici,kapucu,škoda,že je zelená a ne černá,to by se mě hodila ke všemu….s růžovou psí bundou to dohromady nejde…
    co se týká práce-můj tatka by ti na to řekl-nevím co ti na to mám říct-jeho častá hláška-prtože,prostě,občas fakt nevíš co na to říct-jako já-ehm ted….
    občas mě ta tatkova hláška vadila,jako,znělo mě to jako pohodlnost,se nad tím něčím zamyslet,ale od té doby co bydlím u rodiny,kde z ní 2 lidi používají hlášku-já na tvým místě-bych řekl/kla,udělal/la,a měla bys,a to bys neměla-tak tuto tatkovu hlášku dost ocenuju…
    takže-nevím co ti k tomu moc napsat,ale….
    pln na pobyt potom máš dobrej, než se z toho zbláznit,tak je lepší udělat páááá
    ale zase ty máš těžký rozhodování v tom,že tě ta práce bavila….
    no,ale ak zdraví ja na prvním místě,že…řekla ta pravá….:-)
    takže ti přeju-rozhodni se rychle,at se dlouho nemoříš co by,kdyby…..
    jo,sůl od Peti by jsme ti zkusily o víkendu hodit?