Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci jaro 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023

Kimi

Tak mám za sebou perný den – kontrolu v nemocnici na hematologii (jsem jejich pacient po dvou trombózách). Parkování v Ústí teda není pro starý babky – placení přes kartu na automatech – nevím jak a co vyťukat.🙄🙄 Parkovávám na parkovišti, které je zdarma, je hodně obsazené, když jsem přijela, zbývala tak tři místa. Od nemocnice je to dost daleko, ale dnes to na sluníčku byla fajn procházka. Nemocnice je docela labyrint, některé pavilony jsou spojené podzemní chodbou, sama bych si tam netroufla.🤨 Když jsem byla ležící pacient a potřebovala jsem vyšetření v jiném pavilonu, vezl mě tam vozíkem podzemím saniťák nebo mě vedla žákyňka. Dnes mi nejdřív vycucli trošek krve, do laborky to naštěstí se svými odběry odnesla mladá spolučekatelka, pak jsem musela hodinu čekat na výsledky – to se dá v bufetu s čajíkem a dortíkem, 😋 pak další čekání na konzultaci, paní doktorka velmi příjemná. Stav žádná paráda, ale není to horší.🙂🙂 V lécích se bude pokračovat – pro jistotu. Celkem otravný půlden, další za půl roku. A abych toho neměla málo, v pondělí si návštěvu nemocnice zopakuju, tentokrát na urologii.🙄