Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
PetroK-prosím tě vzkaž Efe,že co se týče kartáče,štětinovýho,že nemusí mít něco z extra dřeva z pravýma štětinama,já jako dítě jsem používala napsa kartáč na bláto-učesal,uhladil,byl teda ostrej,ale zase na křížence knírače dobrej,jakože ty štětiny byly dobrý,pak na Killynu jsem měla a mám v BK ze dřeva-a z jedné strany štětiny,z druhé ty ostny hooodně od sebe,no a ze zverimexu jsem měla kulatej kartáč ze dřeva z poutkem přes ruku,štětiny-50kč-naposledy jsem ho tak schovala,že ho nemůžu najít:-(((Dafči oblíbenej-mám ho přes 30 let,
a na Žeryka mám od nás z obchodu-plastový z jedné strany štětiny,z druhé ostny-hodně od sebe jak třeba na kolie,šeltie…
tak ty ostny už jsem urvala pryč,ale jinak je to kartáč kterej oba psi milujou-a když ho vytáhnu na závěr česání-k promasírování,a uhlazení+ttrochu vyčeš,na psa nakrátko super-tak oba letí jak blbí ke mě a Žeryk fakt štastně vrtí ocáskem!!!miluje to -tak ho někdy česšu schválně jen tak-pro jeho požitek-strááášně dluho-a pomalu-prostě jen tak-si ho lhce masíruju-to je úplně blaženej:-)))ten kartáč je za 80kč
jinak moc,moc,moc děkuju předm za sůůůůl:-)-u mě platí-sůl nad zlato:D
Fifi-no já ji toho nedávám moc toho masa,toto byl takovej experiment-to jsme nikdy neměly,vyzkoušíme,s tím,že tam bylo dost kůže-tak říkám-to bude pro ptáčky na krmítko,jestli jim to máti chce dát,Dfi dostane odměřenou dávku-mínus trošku a pár kousků masa,+teda jí dávám jabka,tvaroh,banán a pamlsky-su ráda,že hubne,
v sobotu jí došly granule,tak měla maso z lámankovým chlebem,
mimochodem doktor se divil,že Dafině ty drápky neobrousí,když dost chodíme na vycházky…-ale to by jme musely chodit dost po tvrdým,ne???
Černejčaj-gratuluju k dobrým výsledkům s Ferinkou!!!!!
Denyky-ty se s tím tvým zvěřincem taky vyspíš,že:-))
no jo,no Bartíček se vydal na výlet a ono tam to škaredá lino….
no o nemožeš tohlencto!
pěkně dečky všude,at si chlapíčka malýho neděsíš:-)