Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci jaro 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci jaro 2023
tak 5 dní ranních za mnou…mazec jako..
čtvrtek-moc,moc lidí+vybalování,takže mě chytla levá strana krční páteře a od ní oko,kosti kole oka,kosti v xichtě+půl hlavy….
vydrželo to i přes noc do pátku,v pátek házení xxx pečiva+kkasa,vybalování-a hlava,kosti krk, mě držely jak čert-takže ráno prášek,v poledne 2 masti na krk a hlavu,odpo prášek na migrénu,v sobotu mě to vesele drželo furt…a to už jsem byla protivná,nesoustředěná,takže u pečení ranního,kdy byl v akci hot dog,co se peče 20 minut,tak jsem upekla 2 plechy,další nenachystala,takže zástupkyně s tím měla zbytečný zdržení-moc lidí,a ona místo aby se věnovala třeba zelenině,chlazenýmu,tak si musela nachystat několik plechů,dát péct-což je dalších 20 minut v prachu-no u něčeho v akci toho udělat málo,když je hodně zákazníkůtak ttí prostě všchny naseru…
no ještě bylo pár perliček-a milej kolega všem vyslepičil,že Mirečka perlila,nenachystala,neupekla….je to zlatíčko,co neví to nikomu neřekne,co ví,řekne rychle všem….se divím,že to neřekl i poštákovi co tam byl s penězma…
no vypadla jsem po půl druhé-čtvrtek o hodinu dýl,pátek o pů hodiny dýl…
Martin mi zase dovezl psy,takže vycházku ze psama jsem spláchla od obchodu k hudebce,kde mě Martin vyzvedl-je to nějakejch 20 minut-ale psy měly změnu,prošly se,já jsem lezla jak chromá lemra…na mě bylo 20 minut akorát,
doma jsem s něma večer chvilku cvičila v obýváku-nosily propisky,ficxu,ponožky,rukavice,a reflexní pásku,a donesla by Dafi i zavírčku na sáček-kdyby mě nazahučela pod ledničku….
taky jsme potrénovaly sebeovládání-sezení a čekání k čemu koho dřív pošlu,večer ještě vyčurat narychlo před barák,+domácnost
v neděli-se mě ptal kolega-tak co jsi v pořádku,pečení už bude dobrý?
tak jsem mu říkala,že mi bylo 2 dny fakt blbě….
no pečeí v pořádku-věcí do akce bylo napečených dost,k tomu hlavní kasa,vybalení drogerky,kolega jak milius,že už mám vbalený,že su úžasná,jestli chcu kafe,čaj?
a jo,at mě zástupkyně pustí dřív dom,že toho mám dost….no kolga s jedničkou s hvězdičkou!-jenže bylo málo lidí,vybalovat se stíhalo….
dest minut ppo jedné jsem skončila,dojel pro mě Martin zase ze psama-tak zase směna přes město k hudebce,a aby teda nechodily jen tak,tak oba 2krát ukázaly lavičku,Žeryk už to umí taky:-)))),doma jsem po obědě tak 2 hodky spala,pak něco podělat doma a pak pořádně vyčesat,vykartáčovat Dafču-vzít pořádně trim.hrabičkama,zkráit srst na nohách,u očí-no 45 minut dřiny-dřiny-protože má ty otrimovaný záda,krk,boky,nohy-strašně hustý a trdý….
no a pak se šlo spát,hlava mě v neděli naštěstí!!!!!!přešla
dnes pečení-to bylo v klidu,pak hl. kasa-a to bylo peklo!!
milion storen-tuhle vodu nechcu,jsem se spletla,
tuhle tašku nechcu-chcu levnější
tenhle salát nechci-je drahej-a toho bylo víc…..takže kolegyně s kartičkou ke mě mohla vyrpbit cestičku…
jednomu pánovi chyběly peníze-tak paní za ním část zaplatila….
pak mě těhotná paní zdrbala,že nebude nadzvedávat balíky mlík v košíku.že těhotná-tak jsem se jí omluvila,ale oznámila jsem jí,že na mě nemusí štěkat
další paní mě tykala-ciž upřímně fakt nenávidím….
vrchol toho byla paní-které jsem slušně řekla,at mi nadzvedne tašky v košíku a jedn balík mlík-mám mít na druhé straně prázdný košík,a ne zaskládaný-tak jsem si vyslechla o šikaně,zuřila jak čert-to je fakt dřina nadzvednout tašky a jedním rožkem posunout/nadzvednout mlíko-do koša to dá každej,pak do auta a dom,ale jak to mají nadzdvedát v koši-jejíž to jsou kecy!!!
no a před tím,než jsem jí začala marokovat,tak mi šéf donesl peníze-dost jich donesl,tak jsem si je přepočítavala,a ona pak na mě A Z RYCHLETE!!!tonem jak nějaká bachařka!!!
tak je blbá?tk si počítám peníze at to mám dobře,ještě nezačnu ani markovat-ale už si mám pohnout???
co si ty lidi kurna dovolují???
já bych si nedovolila někomu toto v životě říct!!
to,že se několik lidí tam nenápadně snažilo provézt zboží,a na mou hlášku-le ten salám má být na páse-se ozvalo-jééé já jsem to zase zapměla!!
onehdy takhle paní zapoměla flašku za 200kč-ano to se přehlídne jak třeba pidi droždí,ýe?!-u droždí to chápu….u větších věcí ne….
no byla jsem ve fázi-tvl,bud pudu doprdele,nebo tam pošlu ty lidi!!
hádaly se a byly protivní,zlí u ostatních kolegů-a bylo jich moc…
šla jsem si vzít prášeček…bych to nedala-at žije neurol…
pak jsem vybalovala a jen s půlhodinovým přesčasem jsem to opustila,a jela jsem doma
doma bleskurychle naobědvat,vyvenčit rychle oba psy,pak jet s Dfi pro granule-celý víkend i pátek mega fučelo,dnes mrznutí a mega fučák….,
dojely jsme na veterinu,zvážily Dafču,-5,7kg-takže ještě zhubla,nechaly jsme jí ošmikat drápky,čaply granule a jely dom,
ve městě jsem s ní dala kousek vycházky do zverimexu pro pár pamlsků,byli srandovní pozorovat jak valí po chodníku a vyhlíží schody do zverimexu:-))
a ak hrrr tam-1000let jsem nejedlááá,mám hlád,trápí mě hladem-no herečka je to 😀
doma vzít Žeryka,Dafču zavřít doma a ještě s Maxíkem a Betty ke křížku a zpět-Max chvilku na volno,Žerykovi jsem na konci vycházky hodila 3krát míček,pak jsme potkaly zase tu paní,co jde s tím uštěkanm vořechem na volno,flexinu v ruce,takže,když měla ubazovat psa,tak neviděla co napřed?dokouřit?uvázat?ted jí chyběla třetí ruka…
no nic,dala jsem pséky dom,a vzala jsem na pidi chvilku-Dafi má krátký vycházky moc,moc ráda-takže jsem vzala Dafi chvilku ven,samotnou,a házely jsme si uzlík a přetahovaly-byla děsně akční:D:D,no poi chvilce házení hraní dom
a hurá huž se budu válet:-)