Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak jsem napsala příspěvek a vypla elektřina,tak znovu,
    včera odpo hodka zdřímnutí,pak za barákem mezi polama párkrát hledj-ztratil,a pak oběma současně-kdio si dřív najde hračku,pár tanečních cviků a dom,s Dafi na hodku do knihovny,pokecat s přítelem knihovnice,doma vyrobit nejrychlejší teplou večeři na světě-těstoviny s tunákem a ze sýrem-je to zdravý,mega rychlý a muluju to,po práci jsem su dala kafe a čerstvý rohlíky s mrmoškou a šla jsem na hodinu hajat,večer nádobí,utřít prach,sklidit betlém,na záclonách máme furt ty banky s plmenama:D,večer jsem zkusila vanu ze solí,jetli povolí krk-a nic,v noci mui bylo blbě,ráno taky,záda/krk,
    no takže ranní-pečení,házení pečiva-jako 2 palety a stohy pečiva vysoký takže furt hlva nahoru zakloněná,pak dolů-to na bolavý záda fakt špica:-(((
    pak kasa,vybalování,ve 2 jsem se šla zeptat,jestli můžu jít dom?s tím,že mám každý do půl druhé-a oba vedoucí-teda šéf a zástupkyně-ale bus ti/vám jede v pl třetí??
    tak jsem na ně mlčky hleděla,s tím,že jsem dumala,že jestli kvůli tomu mám být o hodinu denně dýl,nebo co jako?
    krk bolel jak svina,nezabral prášek,ani masti,nic…
    a zástupkyně-no a co je ti po tom,si určitě říkáš,že?a zasmále,se a že at jdu…
    tak rychle nakoupit,zavolat Martinovi,ten dojel z práce,tak mi skočil do léíkarny pro saridon-na migrény,
    doma jsem do lijáku a vichru ani nepouětěla psy,naznala jsem,že je určitě v poledne pouštěla máti,na panvičce jsem udělala kotlety na přírodno s lámankovým chlebem,dala prát pračku,zdřímla jsem si,a šla na dest minutek ze psama-čístě jen at se vyvenčí a dom,pověsit pračku a hola kuchana mna volá
    došly mě ty vlněný elastáky,tak je půjdu vyzkoušet,v práci je teplej jak je tam ta kravina nová nad vratama