Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
su úplně vyřízená z práce-ranní-pečení,kasa,vybalování-vypadla jse o půl třetí od 5 od rána z desti minutma přestávky+miliony lidí,vybalování,ale jen jedno vám řeknu
ke psům v posteli-jestli si někdo -z vás myslí,že víc psů v posteli je problém-tak není-3 malý psy ještě dokážou člověka obskládat-když si někdo pořídí 3 telata-a tvrdí,že jsou to psi-jako třeba ohaři:D:D:D-může to býýt trošku ehm problém-ale to vyřeší časem Peti velkej gauč:-)))
ale děvčata-pokud si pořídítte boží měký plyšový pyžamo-to máte teprve problém!!!!
totiž-koupila jsem si asi před rokem v KIKU ve slevě kombinézu-pyžamu s plyše/nebo flísu-má to i kapucu,
no a mí psi miluou flísový deky,plyšový povlečení-a já mám v zimě plyšový povlečení,ale studený prostěradlo-ale aby chudáček Dafinka neležela na studeným prostěradle!tak tam má vždycky prázdnej povlak od plyšovýho polštáře-o to leží na něm-jenže leží na něm-dokud si neobleču svůj zimní plyšový spací obleček-v tu ránu se na mě lepí,tulí,-a v noci mě budí Martin,že na mě Dafina leží-já na zádech-a ona na rameni-od ramene prostě leží na mě-jako jo 6 kilo není moc-pokud neleží v noci na vás-Dafi miluje moje pyžamo-a miluje mě-a ležet na mě v pyžamu jejím oblíbeným musí byý pro ni veleradost:-))))
tak musím sehnat nějaký nesymtatický studivý přehoz přes plyšové pyžamo-aby na mě nechrněla a spala jako vždycky-u hhlavy,za hlavou a občas na hlavě…