Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak dnes jediný den volna…chjo….
    takže PENNYa zima-oni můžou ty obchody být postavený jinak-trošku jinak daný kasy-byla jsem půjčená ve filiálce u přehrady Brněnské-tak tam ty kasy měly jako by za rožkem,nebo vchod do elka,u nás je to hodně naproti
    jio,jako,vím,že su oproti jiným zmrzlina-kdybych měla indiánská jména byla bych-Ta co jí je furt zima
    Ta co dělá v PENNY-to si takhle jdete ze psama v lese,teda kolem lesa-lípa-hájenka-a zastaví vás auto-vy děláte v PENNY,že?-jo-a auto odjíždí…
    Ta co chodí stěma 2,3,4 psama-to jsou všchno vaši psy?vy jich máte víc,dyt jste měla 2?-ze čtyřma přes dědinu chodím minimálně-bez těch chodníků je to o držku….
    no a pondělí-extrém-když vám to za dopoledne řeknou 3 zákazníci-že průvan-tak to nebyl jen můj pocit….,tak uvidím co topenáři vymyslely…
    Petrs01-no pro rozměrnější postavy….nevím,jak si to přesně myslela,nechci mluvit za tebe…
    ale nemyslím si,že su ted tlustá nějak-jasně mám furt to břicho-a k břichu spadlý prsa….,ale mám 62,5 kilo na 164cm….mám ale to břicho dost-a když jsem se přeměřivala v noci tak do elka se mi to nevlezlo-nebo by to možnáááá šlo-ale zase nemám ráda moc obtažený věci…..
    no-ty zateplený venkovní legíny s těma kapsama jsem neobjednala-protože nemám ráda legíny jako vrchní část oblečení-celý roky si připadnu,že jsem si zapoměla suknu….mám to tak odjakživa,v létě teda nosím elastáky tříčtvrteční-ale ze psama a mám na nich tu psí suknu,
    a na slušno nosím bud ty 2 sukně z decathlonu-a oni nejsou nějak obtažený,nebo riflový kratasy,šustákový kratasy,v práci když mám omylem:-)v létě kratší gatě-protože klima,že-tak mám stejně frt vestu…
    takže nic včem si přpadnu nahá….
    tak jsem si objednala fukční černé spodky s vlnou-jestli MĚ budou kousat-tak se za ty prachy nzlobím:-)
    ještě se mě líbila ta zelená kapuce i ze zakrytým krkem-že bych nosila i podzim/jaro-tady dost fučí…často-takže často nosím čelenku i když je teplo…
    -jenže mě tam vadila dost ta zelená barva-sice nejsu žádná modní guru-ale zelená se mě fakt k ničemu nehodí:-(,kdyby byla černá,nebo ason tmavě modrá,fialoá-ale zelená ne-jinak bych ju brala-bych měla zakrytej krk i hlavu,to by se mi líbilo…
    k rukavicím-nosím tlustší pletený moc pěkný od kamošky k narozkám-blbý je,že nejdou narvat do kapsy u bundy….takže v batohu,furt je nechávám dom/ve skřínce…ale jsou hezký,tepký
    ke psům jsem nosila prtový s tou odklápěčkou-takže jsem měla volný ruce na pamlsky,karabinky….,jenže byly dost tenký,za chvíli jsem vždy prorvala palec…a chodila jsemcelou zimu s nahatým palcem…
    ty na obrázku mo banatý-mám u psů malý karabinky,malý kroužky,-by mě zavazelo-tak jsem si včera koupila v KIKU -prstový pltenoflísový a ušmikala jim špičky-no musím šmuknout víc,takže na špičky prstů mě bude kosa,ale jsou tlustší-překlápěčky nemají skro nikdy-bud palčáky,nebo ustřihlý prsty-to pužívám v práci,nebo celoprstový….
    jinak jsem si pořídila trošku rýmu….
    ráno jsem šla ze psama-jako vycházka roku…
    vylezu před vrata-že mám bláta dost-tam to klouzalo,zalezu,přejdu zahradu,za ní je to stuhlý,tak jde ke křížku-tam v úvoze mega bláto,tak jdu k hájence-tam v půlce na utopení…tak jdu kousk k lípě,pak dám Dafču na zahradu,udělám si kousek od zahrady s Žerykem 2 krát hledj-ztrtil,pak zahážu na cestičce Dafi míček-docela ochotně ho nosila-tak skotačivě a dem dom…
    na zhahradě jsem trošku pocvičilas Betty a šly jsme všichni 3 dom-přečísnout pséky,podívat se Betty do huby…horor má to co Troldík+dásně v tahu:-(((
    pak dát psékům 3 krát hlavolamy ze snídaní-jednou kytičku od Fifi a čmuchací obdépníček z mopu,pak jim to vyměnit,pak čmuchání shrnutý ručníčky-a pejsci spinkají…
    tady sněžo-pršo-fučíííí-hnus….
    pejsani chrní já vytřela pořádně baráček-hlavně ten vrejší olejíček-pořádně odmastit,a měla bych vařit…..chjo….se mě teda chce….