Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak dnes pátá ranní-zase jako vždy pečení,pak kasa-dnes mě taková zima nebyla-jednak kromě čelenky jsem měla všcky vrstvy co včera-místo trika s dl.2 byl tenký svetřík,jednak bylo mín lidí-když jsou davy,tak se ty dveře nestihnou dovírat,jak ty lidi chodí tam i zpět,+včera fakt děsně fučelo-táhlo ode dveří+kombinace hodně zákazníků,takže se dveře nestihly ani dovírat-no a mi ty kasy máme asi 3 metry od vchodu…
    některý PENNY je mají trošku za rohem,LIDL třeba má jedny dveře-pak takovou chodbu s kafem,láhvema,bankomatem,pak jsou další dveře a kasy na konci obchodu v rohu,no ale!!!!!ALE-dnes tam topenáři dělaly něco s topením ve stropě-furt tam stály na žebřících cpaly nějaký roury…atd…-že prý bude nějaký zateplení nad kasama-tak to už snad bude lepší-no mělo by….
    ono se včera sešlo víc věcí-byla mě mega zima-do toho si ze mě hodně dělaly prču kolegové-což dělají celoročně-a dělaly to všichni v každé!!!práci,kde jsem kdy dělala-ale holt tak 2krát za rok mě to začně nějak štvát-ehm-no takže včera zrovna no….
    ale popravdě-vlastně jsem to řešní oblíkání u sebe-řešení-to jak o tom okolí občas mele-tak jsem to nepochopila….-jako jo uznávám,že proti většině je to úlet,a přijde to hodně lidem přehnaný,ale-oblečení si kupuju,peru já-ano mám tím,že mám x nadvlečků,podvlečků asi víc věcí,než ti co vytsačí s tričkem,mikinou,gatěma,bundou,případně kratasama,tílkem….
    ale zase mám dost věcí ze sekáče,z LIDLU,s PENNY-takže mě to tolik nestojí
    Maya-jakýsi teplejší legíny mám od nás z obchdu-legíny s počesem,
    no fakt doufám,že jak tam udělají jakousi tu zateplenější zonu nad kasama,že tam bude teplej….
    Fifi-gel vyzkouším,děkuju za radu
    Petrs01-nevím,jestli jsem ti gratulovala?
    každopádně-jestli ne-tak veiká moc veliká gratulace k odvážnýmu činu v tom děsným počasí-ten vichr byl fakt moc nepříjemnej!!!!
    Denny-Bartíček je teda fešák,pusinka malinkatá:-)
    jinak já su dneska šikovná-jak už jsem byla utahaná-tak jsem se přistihla,že místo 200vracím 500-naštěstí jsem se včas zarazila,ale už jsem byla přetažená…-tak jsem zavolala na zástuokyni,co seděla a kase naproti,že bych se šla najíst-ano ráno mě zase půlka svačiny spadla na zem….to je to jezení za pochodu u práce a blbě zabalenej sáček s jídlem-ze sáčku dírou ven je téměř jisté,že se po cestě obsah vysyoe ven….takže anglická kaserka bác,zkusila jsem teda hot dog…,ten už jsem zamotala jak dítě do povijanu,
    no tak v poledne jsem se šla najíst,takjdu dozadu a oznamuju šéfovi v kanclu-já du jíst?!jo?!
    a on-no to teda ne!ne !-důrazným přísným hlasem-načež vykoukl a ještě dupl-a ne!
    a já-a just jo!!a taky jsem si dupla-ano tomu se říká-umět si dupnout,že?:D:D:D-načež jsme se oba zasmály a já si šla zbodnout sváču z domu z jablíčkem za 1,75halířu….:D,no po spočítání kasy jsem šla umýt ještě všechny mrazáky a po půl třetí dom,uf dneska taky…
    dojela jsem,Martin už doma-zapoměl si tel,tak jsem se ho nemohla dovolat,
    oznámila,jsem že mám blbou náladu,at si mě nevšímá,po obědě,jsem chvílu čučela do PC,pak jsem šla ven ze všema 4 psama-venku kolem nuly,trochu vítr,ale nic hroznýho,ráno teda ledovka,
    ted bláto,tak jsem šla ze psama vratama,ale protože psi rodičů furt všude čuchají a kadí,vzala jsem to stejně mejbližší cestou k zahradám,a mezi polama kousek k lípě,po cestě jsem s každým psem pocvičila kroky a otočky-na konci cesty jsem hodila mým psům míček do zarostlé stráně,Maxíka jsem nechala chvilku na volno,doma jsem ve vjezdu pocvičila ze psama rodičů-a bylo to vtipný,jak jsem s něma dlouho necvičila-tak oba zaráz dělaly otočky,oba zaráz mě obíhaly,oba zaráz kroky,a dývaly packy-škoda že nejsou 2 stejnýho plemene,nebo hodně podobní kříženci,ale ne vlastně,to jak všecko dělaly oba zaráz by nejvic vyniklo u stejnýho plemene-to by měl člověk pocit,že vidí dvakrát:D-bylo to strašně roztomilý,takhle zaráz oba všecko necvičily nikdy,dneska holt oba workoholici:-)-šílený,když si představím,kolik je jim let,hlavně Betty-mám pocit,jak kdyby byly nesmrtení-Betuška má tolik-skoro 14-a furt je hrrrr do vycházek,cvičení,hlídá-je prostě super holka:-)
    já su taky super holka-umyla jsem psům nohy v lavrku-Žeryk se prostě musel projít konskýma hovnama..:-((,
    pak jsem s Dfi pověsila prádlo-abych vzala asi dest párů pověšených ponožek,a šla je pověsit nad topení do koupelky…
    pak jsem Dafi ostříhala srst na ouškách a u očí,vykartáčovala,i Žeryka,umyla kapkama u očí,no a olejem,že vyčístím uši-Žeryk má hrozně pnavý boltce-ne vevnitř,ale ty plácačky jeho,tak jsem př té příležitosti vylila olej na stůl,na koberečk co jsou na něm shúdky psí a ne zem….prostě super šikovná holka,tak jsem vysála barák vysavačem do auta-chlupy teda z pohovky to nevysaje,koberec jsem s tím taky nedělala-clupy ze sedačky vzala má rukavice ze suchýho zipu,se kterou dělám i pidi kobereček a rohožky a pak tu rikavicu vyčšu drátěným kartáčem na psy-olej jsem utřela jarem a kapesníkama,ale musím to vzít pořádně,Žeryk tam furt leze,nic no du krmit psy a vyhodit do vzduchu kuchyn-což u mě dnes nebude určitě problém…je tam halda nádobí co se mě nechce umývat…
    chcu myčkuuuuu….
    Fifi-ty máš Troldíka místo té rosničky,že?akorát nesignalizuje déšt,ale vichr-ale to je taky dobrý umění,to se taky šikne!