Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
sme fčéra byli za kuldůrou – v dívadle a bylo to supr, jsem plakala smíchy. U nás fučákuje a sněžíííííí. Do práce jsme jeli pozdějš a taky pomalejš 😀 ale máme napracováno, tak navrch půjdeme domů dříf! A jestli počasí dovolí- páč včera nedovolilo, jak pravila Fifi – psa by nevyhnal – tak se půjdem pocourat, páč u nás to bylo ráno jak na horách. Ovšem v Prahé prší.
Maya
voni je nejedí, dyk to tam někde píšou hned v tom prvním odkazu? myslim. A mám dojem, že nežerou ani ty slípky
Dennyky
Hele a proč vlastně chovají tolik morčat?
Jakože mazlíci?
jojo, jakože mazlíci, nežer furt 😀
Mirka D.
nejsi největší zmrzlina
Číííf od Fajfky je na tom stejně, ten na psím táboře na Pecce dokázal bejt ve flísovce i když bylo vjédro a náš kamarád Ričrd je taky takovýho ražení. U něj- stejně jako u Tebe je to i o tom, že hodně pracuje v chladným prostředí. to pak má člověk logicky tendenci akumulovat. Zatímco já ožívám teď a moc si to užívám, že sněžím, mrzne, tak jeho bych ven nedostala, krom nezbytných věcí. A v létě bude spokojeně na prasátko – páč je světlej, tak je vždycky jak spařený prase – sedět venku za poledního slunce ve třicítkách a nadávat, proč letos není pořádně teplo. V tu dobu ho “nenávidim”, protože umírám.
Já bych asi investovala do toho, co tady zmiňovala před časem Petrs, bohužel už taky nevím, ten odkaz, neuložila jsem to, investovala bych do pořádnýho zateplovacího oblečení funkčního, abych nemusela vrstvit tolikatě. Dostala jsem tetkon od Jéžiška termolegíny od Tchiba a ty jsou teda, nekoušou, hezky vypadají-takže v poho ke krátký sukni do prasé, příjemně se nosí a není v nich zima. V tomhle bys na sobě neměla šetřit. Pořídit si fusky – klidně ty vyhřejvací, co si kupujou myslivci, aby Ti bylo teplo od nohouch a celý tělo do funkčních hadrů.
My včéra tomu venčení taky moc nedali, nejen kvůli dívadlo, ale bylo fakt příšerně.
Míla
s těma daněma s tebou absolutně souhlasim. Už dopředu se přece vědělo, že výdaje budou hodně narůstat.
no tohle jsem fakt nepochopila, nebo takhle jo, pochopila, páč hlasy jsou zapotřebí, ale je to taková ekonomická darda, že by mě nenapadlo, že to projde takováhle krávovina. Copak ti co to vymysleli, ti co to schvalovali a ti z občanstva, který se z toho radujou, nevedou domácí účetnictví? Ani prt?? No asi ne. asi si myslej, že ….jak včéra říkal Ondra Vetchý na jevišti : Já ty peníze asi se*ru!