Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak mám za sebou 4 ranní,
    v pátek odpo jsem ze psama dala vycházku ke křížku a zpět,a to s náma šel i Mxík-počasí-děsnej fučák,kosa,
    v sobotu,kdy jsem klasickky jako na všch ranních-ráno napíct+pečivo-jediná činnost dne-když nevybaluju,kde je mi teplo….:-(.pak kasa-kde jsem po půl druhé ukecávala zástupkyni,že umrznu,at už mě vysvobodí…
    no po druhé hodině jsem vypadla,zavolala jsem Martinovi,at mě přiveze psy,že se s něma projdu,než nakoupí
    občas jsme to tak dělávaly,dovezl mě psy,já s něma šla ven,on nakoupil a jelo se dom,nebo on nakoupil,já byla venku ze psama a pak jsme s něma vyjely někam do lesa,atd.-ale to v případě,že jsem nebyla moc utahaná,ideálně jsem měla druhý den volno,nebo odpo….
    no takže mě dovezl psy,já se s nima šla projít-psi si počuchaly množství nových zpráv,Žeryk všecko podepsal,vyvenčily se a jelo se dom,
    doma jsem s něma šla večer jen před vrata,jsem se potřebovala tozchodit před cvičením,v neděli mín lidí,takže napíct a z jedniky kasy chodit vybalovat-to mě bylo teplo-jak jsem se mezi sezením/stáním na kase pohybovala-k paletě a zpět,no,kolem jednácté se nahrnuly lidi a zase kosa:-(
    už su z toho zoufalá-protože mě ta zima prostě nedělá dobře-jak nkomu dělá blbě vedro,tak já nemusím zimu-bolí mě z toho klouby,jsem ztuhlá-dokážu se soustředit jen na to-at už vypadnu s kasy-vybalovat,péct,uklízet-a k tomu poslochat hlášky zákazníků-jééé vám je zima,že?
    že jste tak nabalená…
    to tady nemáte moc teplo,že?….a řeči kolegů….uf…jednou za čas mě to fakt dost sere…,no vypadla jsem ve čtvrt na 2,
    Martin zase dovezl psy-tak jsem se s něma,než nakoupil šla projít-tak pejsci zase-prostě změna-takže fest čmucháníčko,přpisování značek,Dafi pak na jedn šutr-stejně jak den předtím skočila z výrazem-hele lavička:D,tak si šla najít lavičky ke knize,a jely jsme dom,
    doma jsem si s oběmac hvilku hrála na dvoře-a pak jsme šly dom-oběd,no pak Martin nachystal chlebíčky,jednohubky,víno,pivo,aperitiv a rodiče mu došly popřát k narozkám-dostal ten vysavač-aku do auta a na drobný věci
    a ode mě ty koberečky,triko teplý z lidlu,brále pro řidiče,z vinotéky koření-v dárkové krabičce 3kyblčky-na ryby,máslo,guláš,utopence,pidi víno-nejmenší flaštičku,no rodiče u nás poseděly 3hodiny,probralo se vše možné,
    celkem jsem hodně debatu směřovala na hudbu a tak-co děcka v hudebce…
    takže vyjímečně nedošlo k nějaké debatě na téma-měly by jste,měla bys a já na tvém místě….
    no večer pak už jsen učesat pséky,umýt hroady nádobí,obrat maso z 16hodinovýho vývaru,zamést,vytřít a hají….
    dnes v práci ale fakt brutální zima-3zákazníci při odebírání zboží řekly,že je tam průvan jak na nádraží-a to byly obíklý a stály tam chvilku,v jednom místě se u kasy jedničky otáčí vítr
    ráno jsem naházela pečivo-to dělám v termotriku s dlouhým rukávem,firemním tričku s krátkým a elastákách,a manšestrákách-který jsou široký a dlouhý,plandavý-achválně at se pod to vlezou vrtsvy-to je mi teplo,protože jedna paleta s pečivem-z druhýho skladu konce do obchodu k peci,takže fofry,pak druhá paleta,pak nachystat rozmrazy-donuty,koblížky,pak 3paleta,3skřínky s dopekem-akže člověk běhá sem a tam-pak se hází pečivo-navrch,dolůmezitím se peče,pak se to všechno zase táhne zpátky kromě dvou skřínek,který zůstanou u pece-takže ráno 2hodiny dost rychlýho pohybu,kdy su často spocená jak myš,nebo je mi minimlkně dost teplo,no pak du na kasu-hodím na sebe mikinu,vestu,a přes rameba svetr+tu suknu
    jenže dnes fakt fest kosa,tak jsem přidala pltený návleky od kotníků ke kolenům a jedno triko ještě-furt zima-pochopiteně mám prstový pletený rukavice-s tím,že mají ke konci ušmiklý prsty-no furt zima-přidala jsem plerenou čelenku,a pod nohy termoforek-pití v termosce je samožřejmost….
    no jako vím,že jsem vypadala lehce jak debil,možná i dost jak debil….
    a jo tolik vrstev je nepohodlnejch…ale,když se člověk nehejbe…
    no jednazástuokyně se mě smála-že jako jsem to s tou čelenkou dorazila…tak říkám šéfovi ve 2-du dom,smějí se mě tady:-)
    a pak jsem si vyslechla-co bys dělala na horách???
    tvl-co bych tam asi dělala?
    za á-já prostě na hory jet nechci-fakt nemám ráda kopce a zimní sporty mi vůůůůbec nic neříkají
    za b-předpokládám,že bych na horách chodila-a to bych se zahřála,a na ubytovně-hotelu,prostě vevnitř někde by asi topily…..
    -tak říkám holkám-že já na horách nic,protože tam prostě nechci-a že je to to stejný,jak se mě lidi ptají-prosím tě,je ti furt zima,jak můžeš chodit v zimě ven ze psama??
    -no jednoduše-ze psama se hýbu dost rychle,a když naznám,že je fakt děs počasí,tak jdu na chvílu,chodím denně,ale když je třeba moc kosa/vichr tak jdu na chvílu,-paradoxně často když bylo mínus 12-třeba,ale slunko a bezvětří,tak nám všm i psům bylo líp,prostě se to o hodně víc líbilo nám i psům,než ve vichru kolem nuly….
    jako-já vím,že su extrémní zmrzlina-jak říkám o dest stupnů jinde než většina lidí-tak kde jim je teplo-mě ještě není,tak kde jim je vedro-mně je teplo,jasně,že když jsou nějaký fest tropy,tak je mi vedro taky,to jo,ale ,jinak-tam kde m většina lidí mikinu-tak já mám 2,tam kde většina lidí má tričko tak já mám tenký triko,větrovku…
    no nic-prostě dneska jsem měla den,kdy mě ty řeči okolí fakt už sraly-s prominutím…
    no venku vichr,tak jsem šla s peskama kousek za barák,obíhačky stromů jsem s něma provozovala,hledání míčku a dom….