Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Mohu klidně spát. Mám po desítkách let prezidenta. A ne zloděje (teď nemyslím to pero, ale ekonomiku ČR) a nebo kořalu, kterej nedojede s čistejma pemprzama ani z Prahé do Lán. A že mu cestou houkají.
Kuskusi
DĚKUJU! Děkuju za tu rychlou volbu, protože jo (bože se mi nechce používat slovo ano 😀 ) , představa, že tam sedí tohle a Monike, už by mě to asi dodrbalo hodně. Moc mi Tvoje rozhodnutí udělalo radost, protože kdyby tam měl sedět tenhle člověk, byla by už republika opravdu v žumpě. Já vím, že minulost PP není křišťálově čistá a vzhledem k tomu všemu sajrajtu, kterej tady ty šmejdi komančský napácháali a který se dotklo i naší rodiny /dědeček byl dost let zavřenej a vrátil se se zlomeným zdravím, naši ve straně nebyli, takže když se to sečetlo ani jedna z nás se ségrou nemohla pořádně studovat – na novinařinu jsem mohla zapomenout/ je to špatně skousnutelný, ale….. Takže, když jsem v tydlifounu na hajzlíku četla,
Občanskou povinnost jsem splnila 10 ninut před 14hodinou.
a představila jsem si Tě, jak sedíš v kůchni u stolu v hlavě Ti to šrotuje a nad hlavou Ti pluje animace s hovnometem na Hradě, což Tě naprosto vyděsí, drapneš kabát, až za Tebou vlaje a celá vopocená vlítneš do volební místnosti s výkřikem, MOMENT, EŠČE POČKEJTE! …..musela jsem se na tom hajzlu smát 😀 😀 A děkuju tak každýmu, kdo volil tak, abychom nemuseli plovat v žumpě. A těm co volili jinak se omlouvám, za tu svou projevenou radost, kdyby šlo o jiného kandidáta, nebudu se tak radovat / s výjimkou jiných extremistů teda, to jako nedám nikdy/ Nemyslím si nic špatnýho o nikom, jen mám radost a naději, že třeba naše země najde zase půdu pod nohama. ´Moc bych nám to všem přála, protože já se už opravdu za svou zemi styděla.
Nezlobte se vy ostatní za mé politické okénko, víte, že sem politiku netahám, ale tohle pro ně není o politice, ale o mojí zemi a mě se neskutečně ulevilo, že v jejím čele nebude stát a reprezentovat ji, někdo, komu nevěřím ani jeho jméno a musím se stydět pokaždý, když otevře ústa.
PETRSSSSSSSSSS00000000000000000000000…7!
Seš výborná plofka! seeeeš Venclofská!
takže za mě dnes 2x dobrý
milijounkrát!!!!! Gratuluju
Dennyky
TISÍC PALCŮCH PRO ROMANA!!!
Bart 😀
von se na tý první fotce tváří jako velkolef! Sice jako rozespalej, ale velkolef bé to hrozitánskej zabiják, něco jako KLérenc. ale nešilhá.
černej čaj
a ja su dost spatna ze situace, protoze tak za 2 roky me bude cekat podobny dilema:D
ani mi nemluf 🙁