Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

Mirka D.
    snad odpo koupím někde štěrk a zahážu to štěrkem…..

taky máme před bráno a brankou bahýnko rozježděný 🙁 a hodně -od těžký techniky, co u nás byla. Takže když je takhle a vedu psy domů, stáhnu si je k sobě a snažím se je – zcela marně, že jo 😀 – vést co nejlepší cestou. Aby se v zahradě taliprdová rozběhla radostně prostorem a stejně se zaprasila. Štěrk taky máme v plánu, ale až to bude bohužel dávat smysl, protože te´d by zas přijelo auto a zamáčklo to tam tak akorát. A my se posléze chceme domluvit s obcí, že bychom to tam u´dáli vzhledný. nějakej keřík, záhonek u naší zdi a nějak líp ošéfovat tu cestu.

No když by rodiče nebyli od toho připlatit, jen dvě stovky, tak tenhle

https://www.mall.cz/vysavace/concept-vp4352?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=EB&utm_content=vysavace&utm_term=2714457

vypadá celkem slibně, zatím ho ešče nemá, že jo, tak nevím, ale přijde mi poměr cena a uváděnej výkon jako že dobrý, plus to vybavení přímo na auto- flexihubice a štěrbinovka, to se mi pozdává. a recenze taky dobrý. Jsem zvědvá, mělo by mi to přijít snad už zítra , tak se těším, jak to vyzkouším.