Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
mám D-a jako teda hodně jsem se do toho ponořila-nic se mě nechce-asi 200krát to od mě ráno všichni-ptáci a psi-slyšely…..peklo-lenora…..
není nad to spát na zhrnutým županu-debil su
tak jsem si uklidila bordel v batohu….
ráno s čoklama- k bráně pár metrů za bránu do rozježděnýho bahna od aut-tvl-já snad odpo koupím někde štěrk a zahážu to štěrkem…..
tak zpět,kousek s oběma smě k zahradám,Dafču dom-10timinutovka a se SAMOTNÝM ŽERYKEM-BEZ DALŠÍCH PSŮ-HEČ BY ŘŽEKL ŽERYK:D:D-kolem knihovny,k rybnáčku,tam trošku pohrát,pocvičit,a dědinou dom,-takový krátký vycházkový okruh,
na dvoře vypustit Dafinu,pouklízet bordel,prodebatit s máti pouuštění psů-když nejsme doma-Dafík so pochodila zahradu,zaštěkala si a válí se doma….
Denny-já přijdu dom-a pokud býval Martin doma-tak-tady máš oběd,ohřeju ti,nachystám,upekl jsem koláč,máš hotovou pomazánku,psi mají uvařený maso-jedu do města-zmizne…
přijede-a jde na terasu…
včera měla jsem odpo-on má ranní-přijede pro mě-ze ppsama chvílu byl-v pohodě nemusí s něma chodit na dlouho-to neřeším
takže ze psama chvílu byl,uvařil hlavní jídlo,polívku,a pomazánku,večer mi udělal kafe-a šel sedět na terasu-v 11 v noci šel spát-udělal mi kakao
oba máme ranní-přijedm zhruba ve tři-on se nají-jde sedět na terasu-pak za 2-2a půl hodky jde dom,zdřímne si,a pak se navečeří a jde na telku,u ní usne…
na pivo chodí 2krát týdně-o hodně mín než dřív-pak jde na terasu….
na terase je i když mě dovze v noci-jen tam sedí a pije ovocný nealko pivo-ano uvaří mě,nakoupí,nachystá kafe,a odpo chodí ze psama-ale je na terase…
něco jak když je někdo jinej třeba furt v dílně/v garáži….
-bych si radši udělala topinku,kafe si udělám taky sama,nebo oběd objednáme jednou za čas-ale tvl-at z té terasy taky jednou vyfičí…..,šmarja netrvám na každodenním teplým obědě a zlaté české xhodinové kuchyni-on jo….:-()
zazdím terasu…..
PetraK-Martin chce k narozkám od rodičů aku vysavač do auta za 700kč….