Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brejtro, to nám ten tejden krásně uteknul, už máme malej pátek. Zejtra ráno jedem na kávičku, už jsme štamgasti, když jim nejde myčka, tak i přes to nám dají kávičku do hrníčků /proto tam taky jezdíme, že mají kávičku v hrníčkách – dobrou – a ne v kelímkách. V těch to mají taky, ale to je na odvoz, když si tam člověk sedne má to v krásným červeným hrníčku, dokonce servírovaný s vodou a na tácku jako v cukrárně u Myšáka. Musim se pochválit, dneska sem toho stihla! Mám odpracováno a až do zejtra nebudu dělat nic! 😀
Dennyky
Brtnik měl včera 258g pupík růžovej nacpanej k prasknutí
😀 😀 se nedivim, měl výbornej vývar s místního bejčka, kuře na paprice z místní farmy a pak mu ešče žena udělala večerní dezertík – strouhaný japka s půdinkem. 😀
U nás už to taky hodně leze dolů, doufám, že fakt zasněží.
Mirka D.
panička si ho stahuje a tak…
panička ho má mít staženýho, než k vám dojde, když ví, že ho neovládá a Tvýho psa to obtěžuje, stát se může cokoliv, ale když je to opakovaně, není to chyba ale bezohlednost. Chtěla bych vidět, jak nadšená by byla, kdybych jí takhle napochodovávala s Tali , když byl její pes štěně. To by byl jinačí přístup.
souhlasím s Fifijovou, využij zahradu. Já vím, že to říkám zrovna já, ale jednak s ohařema je to šécko jinak -a i tak mám leckdy pocit, že už ve svým věku vezmou za vděk občasným povalováním se a druhak, já nemakám tak jako Ty, sedim na kotli celej den.
Míla
žiiš, já to prokoučovala, vůbec nevím, co v tom kalendáři píšou a to ho mám na stole, tak dodatečně šécko nej