Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak odpo za mnou,kasa,vybalování,skončily jsme před devátou,
    mám plán na Únor-a úžas v očích mých…..
    všechny víkendy v práci,tak mi šéf dal jeden volnej…
    a nahuštěný teda to další týden mám,tak psi budou rádi za rátký vycházky
    tak já to vezmu s odrážkama asi:D
    -co se týká tras-tak pokud člověk nejde dál jak k lípě/k hájence,ke křížku,případně do dědiny k rybníčku-tak ty trasy jsou fuert dokola v zásadě 3-čtyři-jasně od hájebky se dá jít k vysílači a zpět-nebo kolem cvičáku,tam se sama bojím tak tam stejně nechodím-ale v podstatě 3-4 trasy-pokud chce člověk tady udělatvětší okruh-at už v lese,nebo,tím,že to vezme polama na Kojátky-a udělá velký okruh mezi polama-tak základ je furt dokola-k lípě/k hájence a pak teda obejít víc polí,případně velkej okruh v lese,případně pse dá přidat další les za údolím-jako za lípou /hájenkou,se toho dá nachodit víc-ale už je to do kopca,s kopca,další kopec,les-a tím,že zákla té cesty na vycházku je stejnej-ak ty velký okruhy chodíme málokdy-když mám oba volno,tak spíš právě vezmem auto a jedem Ždánskej les,v létě k rybníku….-ze stejných tras mi taky hrabe,i když chvála Bohu za ten les!!!
    -když jsem měla kdysi jen Gera a nepůjčovaly jsme si auto,tak jsem stejný trasy,ze kterejch mě fakt mega hrabalo,tak jsem to řešila tak,že jsem si vzala Gera sebou do města,do knihovny a tak,měl vycházku ve měste,oba změnu,busem
    -jinak,když su utahaná,tak venku jdu kousek aby se provenčily,a pak mají nějaký cvičení,aby oni se hejbaly a já se hejbat nemusela-obíhačky,přivolání párkrát a hotovo
    -jo dá se s nima vyblbnout i ve vejezdu,na dvoře,jako dnes-jak říkám,kousek tam,kousek tam,trocha cvičení,-všude aut,provoz jak prase-já otrávená,že furt uhybáme autům,Dafi otrávená,že je venku,
    tak jsme zalezly,zaházely si ve vjezdu pod střechou a hotovo
    -jako mě nevadí,když s něma jdu na chvílu-když su utahaná,sotva lezu,
    mě je na tom divný,že se Dafi nechce ani na tu chvílu-napřed radost-jé vycházka-a pak at zahnu na kerou stranu chcu tak nikam nechce…a táhne se…
    ale doma má roupy…..-kdyby doma dala pokoj,tak je mi to fuk…
    -a ano-jak píše Čajda-chodím na vycházky i kvůli sobě,i kdybych se měla plazit,tak musím každej den-pkud nejsu marod,nebo mi není fakt blbě-tak musím denně na chvilku vypadnout-i když je to kolikrát jen 20minut
    -co se týče otravování Dafči-ven společně nechodíme-chodím s každým zvlášt,ale zase,občas se potkáme,a kousek spou jdem,a jako jo,nenechám ju otravovat,ale třeba ten začátek občas nepodchytím-jako,že k ní dolítne a tak-ale odtahuju ho od ní,panička si ho stahuje a tak…-ale,že by se k ní nepřiblížil,nečuchl si,to zas ne no……on je prostě na mě moc rychlej…
    ale cíleně spolu nechodíme
    tak…zase to stručný nebylo no…:-()
    v pátek směna navíc,pak to bude taky super-tak jak říkám,budu ráda,když vylezu kousek,-jak já říkám 3metry sem/tam,hodit míček,něco oběhnout a dom:D
    -a pak budu mít absták po vycházce-a sotva polezu….
    -taky naprd-oči by šly-a nohy nééééé
    -jako někdy mám takovej absták-že bych šla na delší vycházku,a su ráda,že su ráda…..-jako,že mám ráda vycházky,že to u mě není-nooo tak musím ze psama
    já mám psy,protože mám ráda vycházky s něma,nebo prostě vycházky….