Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
Černejčaj-jako,já vím,že už musím být úplně trapná:-D-jak ten úphybu furt řeším:D:D
ale-jak jsem říkala i Fifi jednou do tel.-kdyby to bylo jak psi rodičů,kteří nemají denně vycházky,kteří jou se mnou,když se hodně nudí-Betty toto dělávala hodně v létě-chodívala se mnou večer,rodiče s něma chodí tak jednou týdně,nebo ani to ne,ale jsou na dvoře s něma-otec furt něco kutí po dvoře,takže oni se fakt proběhnou po zahradě/dvoře,
a kdyby mí psi byly přes den na dvoře/zahradě-kde tam by si šly zaštěkat,tam letěly k bráně,tam k vratům-přes teplý měsíce bývají hodně venku,tak ten pohyb tam nějakej je,
ale přes zimu,když su doma-tak na čurání je musím vyhnat,a jdou hned dom,
doma leží,leží,leží-Žeryk je tada chvlílu na terase z Martinem a Dafi jak neví co by roupama pak,tam mi začne nosit věci-takže ráno mi donesla nůžky,mobil,propisku,prostě se zozhlíží kde co je a přináší…večer to samý….,
jako kdyby jí bylo 11 let jak Žerykovi,skoro 14 jak Bettyně-ale je jí 7 let….a jasně,můžu jít s ní,vyvenčit ji,pak se projít s Žerykem…jen se mi to zdá dost málo pohybu,na to,že pak leží celej den a noc doma
dělat to tak v paneláku,tk by se tomu říkalo-no jo,pořídí si psa a obejde s ním 3krát denně panelák-chudák pes….