Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
tak 2 dny volna za mnou-odpo teda vždy ze psama 20minutovka-na kterou jsem šla hlavně proto,abych se prošla já-Žerykovi by stačil dvorek a míček,a Dafina,ta už odpo nechce chodit vůůůůbec,teda takhle-ta už nehce chodit ani ráno…
včera jsem si teda pocvičila na záda,protože v pondělí ne a pak mě bolely,
včera odpo jsem zajela do města objednat koberečky do auta-Martinovi k narozkám,pak zase hned dom-ráno ze psama včera vycházka-ke cvičáku a zpět-jak jsme potkaly Pavlu+hraní na dvoře-kdy já se s něma taky dost hejbu a blbnu
a pak nevystrčily čumec,a když jsem včera odjížděla,tak Dafča ani chlupem v pelechu nehla-bylo mi to fuk-protože jsem věděla,že za hodinu a něco dojedu,a pak s něma chvílu pudu,-to bude prča ukecávat dnes v poledne,že se mají jít vyčurat
jinak dopo dělám všecky věci jak kdybych šla na odpo-to dělám tak už roky,když mám volno,tak si všechny věci udělám po hlavní vycházce-uklidit,vyprat,sklidit prádlo tak-takže fakt kmitám a tak-a pak mám odpo pocit že mám strááášně moc volnýho času:D-a prostě se válím,čtu si,nebo ležím a čučím do blba…
dnes teda na odpo-venku bláto,za barák se jít nedá,ke křížku se to nedá-uvozem bych se úplně utopila…takže zase jak u blbejch dědinou,kousek tam,kousek sem,
pak směr konec dědiny k zahradám,za posledním barákem chvilku cvičit ze psama-aportky,chzi u levé,pravé nohy a pak jít jen ukázat lavičkuz a dom-Dafi se na povel ukaž lavičku!naučila plesknout na lavičku packu a jít si pro pamlsek-což byl účel-dřív na povel ukaž lavičku skákala,
ještě jsme hodily pírkrát Dafince činku ve vjezdu-to aportíkovala nadšeně-Žeryk měl chválně čekej!at trénujem sebeovládání,pak dostal jen míček a šlo se dom
ted jen pověsit prádlo-bože to je tááááák blbej nápad mít dvojprostěradlo….:-((( na 2 dny to zabere celej sušák,a vždycky je ždibec někde mokrej!
sklidit milion nádobí-fakt děs na 2 lidi…a odpočívat…
hele děvčata mám dotaz-na Dafi
každej den se snažím aby měly jednu hlavní vycházku-kde teda mají víc pohybu,
bud,je jen,že se jde,nebo katší cvčící,většinou to střídám obden-jedn den cvičící,jedn den jen procházková,
s tím,že když mám volno,tak odpo mají ještě jednu,když mám odpo tak odpo s něma jde Martin-furt stejnou trasu,kousek k lípě zpět-asi 15 minut,
když su s něma doma-přes zimu tak je na čurání musím vykopat,-a na dvůr jít ani nechcou-takže jejich pohyb je ty vycházky a vyčuast na dvůr v zimě+si Žeryk s Martinem chvílu hází na dvoře-Martin tam denně tak 2 hodiny sedí-ale Dafi jde hned dom
když mám oba na ráno-tak s něma chvilku ráno jdu fakt 10minut vyvenčit před barák o půl paté,přes den je párkrát máti pustí
pak mají tu hlavní vycházku-bud cvičící,nebo vycházku,a pak zas doma-furt píšu o zimě
no a Dafi mě ted v nechce chodit už žádným směrem do dědiny-k rybníčku-táhnu jo
směr ke cvičáku-táhnu ju,směr k zahradám-táhnu ju….:-()
může to být tím,že má strach,že někde potká basenžíka, a kvůli němu nechce chodit???
protože v těch x směrech jsme je pochopitelně potkaly,
včera jsme s něma šly od toho cvičáku a ona se ho bojí,a mě se pochopitelně fakt nepodařilo zamezit,aby po ní nehrabl packou,nenaháněl ju na vodítku a tak-ono chytat psa na flexině když je jak raketa je dřina….
jasně,že jí nic neudělá,ale jí stačí,že ju prožene-v rámci vodítka,že po ní hrábne,pleskne ju….
může to být tím?
jinak cvičí ráda,,iluje obíhačky čehokoliv
přce se nemůže chodit ven jen vučurat a dom?
kdyby se vyběhala na dvoře/zahradě-ale ona je přes zimu furt doma,,,,