Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

cernej caj

ale ja nepisu o psu na doziti (starej, kterej ma treba max rok a smysl je primarne, at to ma ve vetsim pohodli) ale o starsim psu z utulku, kdy „jen vlastni pocit, ze je to pro psa lepsi“ dlouhodobe nedostacuje a muze pokryt prvnich par mesicu ale pak chces videt NECO, naznak, treba to ze si spokojene cucha venku jak psala fifi a jde pak do tepla domu.

Ja reagovala na mirku a jak psala ze kdyz tomu psovi je uplne jedno jesti je v utulku nebo u tebe, a ses mu totalnw u prdele ty i celej rezim i jakyjoli drobnosti rezimu, nijak se u nej nic nezmeni, tak i v tom utulku mu prece daji nazrat, ze to proste chpau jak to mysli a ze vetsina lidi proste chce nejakej naznak ze strany psa, ze mu to fakt neni uplne jedno…

Fifi
    Starecek fakt na posledni tydny a mesice je za mw neco uplne jinyho a vypada to hezky ta fotka i kdyz teda bazusak tam chudak kouka asi jako feri na charlieho 😀

PetraK
    Ja prece nepsala ze musi stat o spolecnost, ja uvedla nekolik prikladu jak to muze vypadata vy ste z toho vytrhli priklad a udelali z toho, ze to tak chci:D

Ze to 100% jednostrane vetsinou fungovat nebude dlouhodobe v radech let, protoze pak muze prichazet frustrace a kdyz je to beze zmeny tak si rikas, ze sis mohla vzit jinyho, kterej by o tu zmenu alespon stal a tu narustajici frustraci jen to „ze neni v kotci“ vetsinou nevyvazi…

Ale zas bych rekla, ze takovych psu je uplny miminum, ze vetsina se jich asi dokaze po nekolika mesicich nejak prizpusobit a dat to neco panovi, i charlie se naucil nekalet porad doma, nevrci tolik, tak to proste beru, ze i on se uci prizpusobit nuancim zivita v jinym prostredi, ze se prestava tolik bat kdyz driv vrcet 20x denne a ted je to 1x za mesic… tak ten pes dava to, ze je vic v pohode a min se boji, zrovna charlie fakt kontaktni pes neni, na to mam ferinku na mazleni 🙂