Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
ja myslim, ze bych na to nemela treba 5 nebo 8 let tohle bez toho, ze by se po par mesicich neobjevilo aspon to esusky “vypada spokojene” nebo alespon nejakej mikro naznak toho, ze ten pes to nejakym zpusobem vnima a bere.
5 nebo 8 let bych to taky nedala, Fox byl narozdil od Atoma opravdu na doziti, mel jatra, srdce a ledviny total v hajzlu. Pobyl tu, myslim, ze dva, tri tejdny ci mesic?, pak se i pres dietu a peci zhorsil (krvava srajda a zvraceni), nechala jsem ho uspat. Byl to fakt starik, tenkrat jsem delala terose v nouzi, v utulku mu byla kosa, bylo mi ho lito… Tu dobu, co tu stravil, si prozil asi „spokojene“, cmuchal si na zahrade znacky po cubach, pak se vratil do tepla, proste coby hluchej a skoroslepej staricek mel aspon komfort na chvili.
Tady s Bazusakem, ta z nej teda extra nadsena nebyla. 🙂
nehlede na to, ze sem nepsala nic specificky o kontaktu, ale o “necem” nazpet a to “neco” muze mit milion podob, z toho jak vytrhavate veci z myho kontextu mi prijde, ze jste ne nepochopili, takze to asi nema smysl rozvadet
Ja nic nevytrhavam, jen pisu svy zkusenosti. A chnapu, jak to myslis, rozumim ti. Ano, kdybych mela utulkace na dyl, taky bych doufala v nejaky protnuti, posun, vztah. 🙂