Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

černej čaj
    tvoje overeni je, ze bertik od spusedu je milacek a ze bratramcovo auto z aaacek uz 10 let spolehlive jezdi tak je toa si dobrej bazar…

no……..ale tohle přece nemůže bejt ověření? Jeden případ z mnoha. Jo kdybych měla kolem sebe x lidí, co mají auto z aaaček a jsou spokojený tak možná, ale i tak bych se porozhlídla po recenzích kolem – a záhy bych zjistila, že to tak ideální není. Nejsem motorista, ale že jsou aaačka šmejdi není problém zjistit, stejně tak jako se porozhlídnout po tom jaký recenze jsou na chovky, nebo se poptat v útulku a toho psa si navíc vzít na procházku . jenže to jsou lidi líný. Lepší je se řídit ti, co řikala VOmáčková vodvedle, než si udělat vlastní úsudek. A pokud něčemu nerozumím, tak se ptám o to víc.

Podle me musis mit neco za neco
    🙂 no, nemusíš. Není to obchod, chceš někomu pomoci a to nemusí být podle tvých pravidel. Neříkej mi, že kdyby byl Karlos odtažitej, že by ses tím trápila. Myslím, že ne, že bys zrovna ty, tolerantní ke spoustě věcí s kterýma přišel, tohle nakonec neřešila a byla bys spokojená s tím, že spokojenej je i on, i když se drží stranou. Když jsem si brala Bubinku, opravdu jsem si říkala, že třeba starý pes po špatných zkušenostech nebude a nemusí mít o kontakt zájem, že bude rád, že je doma a to mu bude stačit. Moje pocity do toho montovat nemusím. Stačilo by mi vidět jen to, že je jí dobře, že je spokojená. Nelžu, nepředstírám.Zatímco by mi vadilo, kdyby se psi nesnesli, tak tohle ne. Respektuju nastavení toho zvířete.