Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

černej čaj
    ako je starej tak je vychovanej a on hlavne bude vdecnej vedou kntomu ze ty lidi tomu proste verej..

to je jako věřit tomu, že v AAA koupíš vždy kvalitní ojetý auto. Lidi věnujou spoustu času při pořizování čehokoliv, ale jsou schopný jít do útulku pro štěně picbůma pro děti. POužití mozku je základ při pořizování jakýhokoliv zvířete. Pokud toho člověk není schopen, nemá na to pořídit si zvíře.

Mirka D.
    včem by byla pro toho psa výhoda mít svý doma a pánečka-když by mu ten člověk byl fuk?

🙂 on mu není fuk. Tu smečku potřebuje, neumí být sám, jen prostě není kontaktní v tom slova smyslu, jakou má člověk potřebu. To je jako kočka stodolovka – taky potřebuje mít svoje doma, svoje zázemí, kde se cítí bezpečně, má jídlo, teplej pelíšek a lidi na dosah, ale ne na dotek.
    Hele Mouses – není to mazlivej kosourek, co ti bude hodiny příst na klíně. Ale tu lidskou a psí společnost taky potřebuje. A já jsem ráda, když si spolu začutáme fotbálek, pozlobím ho se stužkou, nechá se vzít do náruče a položit na svůj novej pelíšek na okně, ale hodiny na klíně prostě nebude. Párkrát pohladit a stačí. No tak to stačí i mně. Jsem ráda, když ho vidím na noc v zimě doma v teple, víc nečekám. A mám radost, když mě ten spratek přepadne, když jdu přes dvůr a má z toho radost :D.
    Ten pes bude rád, že má kolem sebe třeba jiný psy, bude mít zázemí v nich. Když by nebyli jiní psi, bude prostě rád za to zázemí, který má, že není sám. To že se nedruží neznamená, že lidi a domov nepotřebuje.

ale pokud bys pro toho psa byla jen krmička?
    edit i kdybych pro něj byla jen krmička, měl by prostě svoje doma, svoje zázemí. O tom to je. V útulku i když s dobrou péčí bude vždycky jen jeden z množiny. To není doma. a ten pes to ví.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
    • Odpověď byla upravena před 2 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.