Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

PetraK-ááá to teda v tomhle tě obdivuju,by mě asi vadilo,mít psa,kterej by ke mě neměl vztah…
    i když-měla jsem 2 psy co jsem si půjčovala cvičila za peníze-Killy byla půjčovaná-ale pochopitelně zdarma-jak jsem tu několikrát psala,byla to fena mé výcvikářky,takže by si ji mohla cvičit sama-byl to oboustranný výhodný kompromis-ona měla 4 knírače malý-2feny a 2 psy-k tomu děti,práce,zahrada,domácnost a já chtěla v mých 17 letech zvíře na výcvik,zkoušky,do kterýho mě nebude nikdo kect-do Kima mě furt kibicovaly naši,takže spokojený obě,-já měla fakt svýho psa-i když kus od baráku,
    no,ale peníze se taky hodily,že takže jsem 2 krát v životě cvičila psy za prachy-půjčovaný-rok bezpapíráka Čendu-knrač malej pepřák,a pak půjčovanou dobrmanku Heidi Dogbar-a k nim jsem teda žádnej vztah fakt neměla-když jsem si pro ně přestala chodit tak mi to bylo fuk-prostě-jsem to brala tak,že měly svý majitele,svý doma,a já pro něj byla jen bonus s vycházka,cvičením navíc-a u obou to bylo docela těžký-knírač a dobrman jsou psi jednoho pána-a a oba měly svý majitele furt za sebou-furt s něma doma,veškerou péči a tak-takže vlastně nechápaly proč by měly chodit ěkam se mnou???
    z domu od pánečků,kteří se jim věnovaly,+s něma hodně byly,kdyby to byly psy v kotci na dvoře-jak Killynka,nebo něteří služebáci-kde fungovalo takový to-jééé su tady furt sám,nudaááááá,konečně jdu ven,bude se něco dít,mám s kým být,
    ale ty 2 jsem tahala mezi vycházkama od pánečků pryč….
    no nic,-nevím,jestli jsem to měla u těchto 2 takhle nastavený,nebo jak,ale prostě 3krát týdně,vycházka,u Čendy knírače i cvičák+jedna zkouška-jkterou teda neudělala-ZOP-vyprdl se na poslouchání a začal si hrát s dobrmankou,která se taky vyprdlana pánečka-a tááák si tam běhaly a hrály si a rozhodčí vzteklj jak das….
    no,pak k tomu byla ještě výstava voříšků a psů bez PP v Boskovicích
    ale jak jsem s něma s oběma skončila-tak prostě jen úleva,že o povinnost mín….
    jsem v té době u Čendy měla doma starýho Kima,do toho Killy a štěně Duxe,s Čendem jsem skončila,když jsem začala dojíždět do práce-půjčovala jsem si ho na pracáku,když jsem byla-ale pak skloubit 10 hodin mimo barák,v týdnu,starýho psa doma a 2 půjčovaný a každý bydlel jinde-tak to nešlo….
    i když majitele mě ukecávaly aspon na cvičák….
    no i když když bych měla doma svýho pejska a k němu z útulku,kterej by mě měl na salámu,tak by mě to asi nevadilo-nevím
    ale psa si primárně čistě sobecky pořizuju proto aby mě měl někdo rád-to je u mě na prvním místě
    vlastně si nedokážu představit mít psa,kterej ke mě nemá vztah….. ?,
    to snad ani u takovýho zvířete nejde,ne???tak jako řečnická otázka….