Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
sem si to včera sněžně užila. dobře jsem udělala, vypadli jsme na půl dne do kšá a čokle sou umrtvený.
černej čaj
To je proste dost omyl ze starsi pes je aspon trchu vychovanej a dost tech lidi na tyhle nazory taky dojede,
no jo, ale to je o špatném výběru psa, nemůžu jít pro psa jak do krámu pro housky, musím si něco zjistit a v dnešní době už slušný útulek má představu, nějakou základní. Bude důchodce, kterej si poradí s tvrdším oříškem, bude důchodce, kterej bude supr pro bojínka /(jako teď moje kamarádka Sokol, který mají novýho útulkáčka dospělýho) a bude paní, která bude muset mít bezproblémovýho gaučáka. Ale to si musí zjistit, stejně jako to musí udělat člověk mladšího ražení.
KImi
A obvykle tihle pejsci už jsou aspoň trochu vychovaní.??
Tím jsem myslela výchovu a péči, které se jim dostane v útulku. Vím, že tady v blízkém útulku se díky dobrovolníkům s pejsky pracuje a je snaha dát jim nebo udržet je ve stavu aby byli co nejmíň problémoví.
tak, přesně tak. Tak je to myšleno, rozumný výběr z rozumnýho místa a vědomí si svých schopností a možností.
Mirka D.
a v pohodě-milej,hodnej vděčnej-to slovo vděčnej tam bylo vždycky hodně…
nemám ráda přestavu, že každej pes z útulku musí být vděčnej. Ne nemusí a hlavně se to ani nemá očekávat. Může být pes samorost a i tak může najít domov na dožití – na zahrádce, kde si bude spokojeně vegetit s vědomím toho, že má svou rodinu doma, bude mít svou mističku, pelíšek a když bude mít potřebu, dojde si pro pohlazení. I s tím nemám třeba já problém. Nenutila bych psa do kontaktu, kdyby o to nestál. Dávám domov a nic nečekám. Jo obě Bubrdle mě milovaly/milujou, ale to je prostě bonus. Já jsem ráda, že má ten pesan svoje doma, kde se může cítit v bezpečí, ví, že se o mně může opřít a je mu se mnou dobře. Když pak přijde vztah – je to krásný. Ale taky přijít nemusí. I s tím musím já počítat.
Dennyky
jsem nemohla spát, straším od 4, tak jsem táhla do prasééé na půl 5.
my zas nebyli schopní usnout, strašili jsme do dvanácti. 🙁
ěl tam 12 stupňů, nechápu toho jejich šéfa, asik se víc
tohle je hnusná prasárna!! Myslím, že se to ani nesmí????? nevím.
páč láska hory přenáší, že
pomůže Ti třeba mezizastávka u nás?
Brtnik krásně přibírá, má pořád nacpaný ten růžovoučký pupís ?
zatim na to teda nevypadá, fčéra si naopak utahoval vopasek 🙁 pupís mu prohlídnu dneska teda 😀
Brtnika necháme vyšetřit
😀 😀 souhlasim! Řikám to už dávno, že je to magor 😀
Zlatka
V útulku Zelené Vendoli je bíglTimmy,12let,nemůžou najít už přes rok domov.
myslím, že Petrs teď staříka nechce. Jak odešli dva hned za sebou.