Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak včera ranní-tam jsme dojely-i když už trošku foukalo,
    v práci jsme byly 3-já,šéf,a kolegyně,takže já pečení a pak hlavní kasa-ze které jsem teda chodila vybalovat drogerku-takže pohyb na střídačku zaručen-bylo málo záazníků,takže když jsem měla spočítanou kasu-na dotaz-do kdy dnes budem??
    s tím,že zbývala paleta nová na vybalení+teda k ty zbylý-ale tak něco nusí dělat odpo-prostě nebylo milion zájazníků a moře palet na vybalení-tak říkám do kdy???
    a odpo vedoucí-tak do 4 aspon?
    a já-tak to nevím,mám tu jen časopis-knížku ne,co bych tady do čtyř četla??:D:D
    a šéf-běžte-tak volám Martinovi at dojede nadšená,že jsem skončila ve čtvrt na 2-měla jsem mít do půl druhé-že jsem nebyla o hodku dýl….,
    a pak se mi šéf smál-jsem se šla podívat do kanclu na docházku-jestli není nějaká změna u mě-a šéf-u vás není změna,nebo Mirečko chcete jít do práce???
    a já-něžně dětským hláskem-takovým tím tutununu hláskem-nenené-a mizla jsem z naších 3 schodků z kanclu-a ten se řechtal-prej-jak utíká:D:D:D
    no Martin nakoupil,já šla nakoupit do drogerie vedle,a dojely jsme dom
    dopo sněžilo,ale hlavně fučelo!!!
    a to jak jsou mezi Černčínem a Bučovicema pole,tak jak se odbočuje z hlavní silnice na Vyškov,tak jak je to trochu skopečka ty pole,tak sněhový jazyky,a Martin tam zapadl do pole,když jel dopo do města a pak tam zapadla nějaká holka-tu teda vytahovaly,což mě říkaly zákazníci-su tam ovšem informovaná:D
    hned jsk jsme dojely,tak jsem vzala psy,šla s něma ven i s Betty,sníh mokrej,foukalo,vzala jsem to kousek k lípě,vyslala Dafi pro klíč s plyšáčkem,vyslala párkrát Žeryka naprázdno-hledej-ztrtil,a šly jsme dom,
    Martin odsněhoval psy-hlavně Dafču-a to jim krémuju nohy až po břicho,
    daly jsme kačenu od rodičů a šly k nim na ottcovi narozky,
    tam jsme pobyly do večera,a pak zalezly dom
    kačenu od rodičů máme i dnes+chlebíčky a nepečený dort….
    doma borčus….jsme včera nesklidily ani od oběda…mazec…se nám nic nechtělo….:-)