Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
TAM JE KRÁSNĚ, TAM JE KRÁSNĚ, JE TAM NEJKRÁSNĚJŠ. A JÁ ZEJTRA CO? NEJDU DO PRASÉ! MILUJU TODLE POČASÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!! HURRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Zlatka
To je asi jediný k čemu se ten můj hodí.🤣🤣
ešče, když ho strčíš na židli mezi dveře, může dělat zarážku proti průvanu 😀
Černej čaj
já jsem to sem dávala, je to i v sekci v nouzi
Pro důchodce a nejen pro ně.
https://www.pesweb.cz/cz/2627.nf-psi-nadeje-podporujeme-adopce-psich-senioru
Fifi
Je moc fajn, ze sis to takhle prehodnotila. Si pamatuju moc dobre, jak si byla rozbita po smrti Esika.
já jsem tohle přehodnotila ještě než jsem byla rozbitá ze smrti Ešínka, Bubi k nám přišla ještě, když byl u nás. Když umřel, věděla jsem, že zase budu mít psa, jen to nešlo hned, potřebovala jsem čas a nechtěla právě ani štěně, vzala bych dalšího staršího psa k Bubi, protože jsem si nedokázala představit, že tu džuznu ve mně dokáže štěně nést, to jsem mu nechtěla dělat. Kdyby nebyl býval Brtnik tak vehementně proti dvoum psům, tak jsem útulkáče měla doma dávno – tehdy jsem bojovala za jednu fenku od paní Schilteový, ale kousli jsme s kvůli tomu (nevím, zda si fenku budeš pamatovat, ještě s Fajkovejma, a asi i se Zvířetníkem??? – jsme sponzorovali kastraci dvou fenek, ta jedna taková pruhatá, tu jsem chtěla)
Jen bych to proste nedorucovala globalne,
já to nedoporučuju, to vůbec, jen říkám, že bych každýmu přála, aby to mohl prožít, protože je to hodně silný takový.
Kimi
Vždycky jim říkám, že nejlepší lék na ten smutek je další pejsek
jo to je pravda, ale i sama za sebe musím říct, že někdy to chce pro někoho čas. Po odchodu Murphyho jsem moc chtěla hned dalšího psího kámoše. Brtnik nechtěl a byly to tři prázdný roky. Když mi odešel můj srdcovej král, zabilo mě to tak, že jsem hned nemohla. Nešlo to – a nebylo by to bývalo fér vůči tomu nově příchozímu štěňítkovi. Nedokázala bych mu dát celou sebe.