Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fifi

Esusova
    Každej jeden krok, kterej člověk udělá, se počítá.Sem si to nějak přehodila, že mě víc drtí to, kolik staříků dožívá takhle blbě po útulcích, než to, že mi pes doma umře brzo.
    Je moc fajn, ze sis to takhle prehodnotila. Si pamatuju moc dobre, jak si byla rozbita po smrti Esika.
    Jen bych to proste nedorucovala globalne, tedy nadsene ano, ale s rezervou, nektery lidi muzou bejt nastaveny jinak.

Mirko
    tohle co píšeš ,že mamka pak dalšího psa nechtěla,jsem zažila u pár lidí,že ten smutek pro něj byl takovej,že už to nechtěly zažívat znovu…
    U my mamy tomu tak urcite bylo par let. Ale ted uz je to spis o tom, ze ona se s nadvahou nerada hyba, jit se nekam projit? Nedejboze jit se psem z panelaku xkrat denne by byl des, proto argument spina atd. Pritom k ni by nejakej gaucak sedel skvele, mela by se o koho starat, potapat venku a tak.

No nic, venku je krasne zmrzlo, takze i pole jsou schudna, coby bonus stale poprasek snehu. Snad to tak vydrzi i nadale, konecne po mesici zase zima klasicka.